„Lavovi BP“ nastavljaju sa uspesima

Dve startne pobede Lavova na početku sezone u Prvoj ligi Sever

0
563

U utorak su rukometaši „Lavova BP“ zabeležili pobedu na startu Prve lige Sever i to na neugodnom gostovanju u Jabuci. Već u subotu (30.09) Lavovi BP su stigli do nove pobede protiv Apatina.


U prvom kolu Palančani su zahvaljujući odličnoj igri celog tima trijumfovali sa 24:23 (10:9). Ekipa iz Bačke Palanke je tako nastavila da sa mladim rukometašima, poniklim u sopstvenoj školi rukometa, beleži uspehe za uspehom. „Lavovi BP“ su trijumfovali zahvaljujući kolektivnoj igri, a najefikasniji je u pobedničkom timu bio Aleksa Đurković sa osam golova.

Slobodan Permozer

„Utakmica je bila čvrsta, igrali smo dobru odbranu sa odličnim partijama naših golmana. Vodili smo i sa 3-4 razlike u nekoliko navrata, ali smo se na kraju ipak radovali trijumfu. Moram da dodam da je suđenje na ovoj utakmici bilo domaćinsko“, rekao je trener „Lavova BP“, Slobodan Permoser.

Pobedu su u Jabuci zabeležili: Okuka 1, Grubor, Đurković 8, Mrakić 1, Urošev 2, Kosjer, Čupković 4, Ćirović, Petković, Radović 2, Prodanović 2, Puđa 2, Jović 2, Vučković.

 

Posle startne pobede, bačkopalanački rukometaši su u subotu slavili i protiv ekipe „Apatina“ sa 23:18 i tako su se sa dve startne pobede u ovoj sezoni na tabeli našli na deobi prvog mesta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here