Vino i moda

Kako naši sugrađani kombinuju modu, vino i muziku?

1
2217

BAČKA PALANKA: U subotu, 23. septembra, u tržnom centru „Mozaik“, održana je interesantna manifestacija, gde su zainteresovani mogli da degustiraju razna vina, slušaju dobru tamburašku muziku i da uživaju u modnoj reviji i defileu frizura.


Mirjana Stanišić, organizator ovog dešavanja, ovako je ocenila manifestaciju:

„Četvrta po redu manifestacija „Vino i moda“ održana je na izmenjenoj lokaciji, jer smo se bojali kiše, i prebacili smo se sa izletišta „Bagremara“ u tržni centar „Mozaik“.

Odziv građana je bio odličan, čak i više nego taj prostor može da primi. U Palanku smo doveli i neke izlagače, koji do sada nisu bili u našem gradu, da ponudimo građanima nešto novo, da probaju neke nove sireve, neke „fatalne“ začine, da se malo i edukujemo i uživamo u nečem novom.

Vinarija „Neštin“ je sponzorisala manifestaciju, ponudili su svoja crna i bela vina, dok su ostali izlagači nudili svoje proizvode. Svi oni su zadovoljni, kažu da su uživali u društvu, da smo bili dobri domaćini. Što se tiče sireva i začina, većina izlagača je došla iz Beograda, od vinara bili su nam oni iz Bačkog Jarka, Beočina, Banoštora i Neština.

Ponuđeni zabavni program je išao sa dobrim tamburašima, zatim imali smo dve modne revije, frizure Kristine Loh, a ona je unela srce u svoje kreacije, možemo reći da je to već umetnost, dok su modeli nosili haljine kreatorke Dragane Pogač.

Druga revija je bila iz butika „Šmizla i šmeker“, jesenja kolekcija, svakodnevno nosiva. Posle smo uživali uz vino i tamburaše i sve je proteklo u najboljem redu.

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here