Šta nedostaje Bačkoj Palanci da bi bila lepša?

Serijal: Pitamo sugradjane (1).

3650

Veliki broj naših sugrađana šetajući gradom često primeti nešto što bi moglo biti bolje uređeno ili nedostaje, a Bačka Palanka kao grad zaslužuje da ima. Upravo zbog toga redakcija BaP vesti pokrenula je serijal na temu „Šta nedostaje Bačkoj Palanci da bi bila lepša?“ Ideja je da prikupimo predloge i izaberemo najbolje. Nadamo se da ćemo na ovaj način zainteresovati nadležne i podstaći na inicijativu. Serijal će izlaziti svake srede, a vaše sugestije možete slati na mail adresu  [email protected].

Danas smo pitali mame, bake i dadilje šta fali njima, a šta deci u našoj opštini. Topao oktobarski dan izmamio je decu napolje, a veliki broj njih se, kao po nekoj tradiciiji, okupio ispred zgrade Opštine Bačka Palanka.

Ljiljana Jović

„Mislim da treba da postoji još igrališta za decu, ne u samom centru nego i u ostalim delovima Bačke Palanke“, rekla je za portal BaP vesti Ljiljana Jović.

Naše sugrađanke koje su sa decom često u centru grada, složile su se da pored igrališta fale i klupe, česme sa vodom ali i javni wc.

„U centru grada treba da se napravi bar jedan javni wc jer ipak ovde ima uvek puno i odraslih, a i dece“, kaže Emilija Lazić.

Emilija Lazić, Danila Krzman i Stoja Kraljević

Danila Krzman i Stoja Kraljević dodaju da za decu, pored standardnih igrališta, fale i sprave za vežbanje.

Nada Đurđevac

Deca se često igraju isped Opštine, a tu takođe ima i pasa što je još jedan problem koji muči naše sugrađanke.

„Velik problem su psi kojih ima uvek u centru, ali i njihov izmet“ koji, kako kaže Palančanka Nada Đurđevac, niko ne čisti.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here