Boriši Petkoviću Plaketa MZ Nova Gajdobra

1930

Svečanost „Veče negovanja i očuvanja kulture i tradicije kolonista“ održana je večeras u Novoj Gajdobri u organizaciji udruženja „Stara Hercegovina u srcu“.


Tom prilikom osnivaču udruženja „Čepom do osmeha“ Boriši Petkoviću, uručena je Plaketa Mesne zajednice Nova Gajdobra, a predsedniku Opštine Bačka Palanka Branislavu Sušici i predsedniku Skupštine opštine Bačka Palanka Miti Lačanskom uručene su Povelje.Резултат слика за boriša petković čepom do osmeha

Uručujući Plaketu osnivaču udruženja „Čepom do osmeha“ predsednik Saveta Mesne zajednice Nova Gajdobra, Mladen Lučić je rekao da se pomenuta Plaketa dodeljuje po prvi put i da je Petković to priznanje zaslužio humanitarnim radom kroz koji je promovisao i Novu Gajdobru.

Zahvaljujući se na priznanju Petković je kazao da su navedenu Plaketu zaslužila svi oni volonteri koji svakodnevno pomažu uspehu akcije „Čepom do osmeha“ i doprinose da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U kulturno-umetničkom delu programa nastuipilo je nekoliko starosnih kategorija lokalnog KUD-a „Jovan Dučić“, te narodni guslari Petar Mišović i Vojin Radojičić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here