„Ko treba da ih odnese?“

Čelarevo - Šta sa mrtvim psima u Glavnoj ulici?

1591

ČELAREVO: Već nekoliko dana na travnjaku kraj Glavne ulice u Čelarevu, građani zaobilaze dva uginula psa, od kojih je jedan rastrgnut i predstavlja vrlo uznemiravajući prizor.


Sa ovim informacijama, koje je potkrepio fotografijama, „Nedeljnim novinama“ javio se Čelarevljanin i pitao da li može da se objavi u novinama, kao i da pokušamo da nađemo odgovor na pitanje „Ko treba da ih odnese?“

U ovom slučaju nadležno je preduzeće JKP „Komunalprojekt“, pa smo od njihove službe i tražili odgovor. Rekli su nam:

„JKP „Komunalprojekt“ vrši sakupljanje uginulih životinja sa teritorije Opštine Bačka Palanka. Radimo po pozivu i sakupljamo uginule životinje iz domaćinstava, kao i sa javnih površina. Broj telefona za prijavljivanje se nalazi na poleđini računa, a glasi 064 82 80 493, 064 82 80 423″.

Budući da su građani prijavili i povećan broj pasa lutalica, pitali smo ih i kako rešti taj problem.

„Naša služba Azila se bavi hvatanjem i zbrinjavanjem pasa lutalica sa teritorije Opštine Bačka Palanka. Svakodnevno obilazimo sva sela i Bačku Palanku, međutim radimo i po pozivu i hitnim intervencijama. Broj telefona za prijavljivanje pasa lutalica je 064 82 80 493. Sve informacije o službama i kontakt telefonim nalaze se na sajtu JKP „Komunalprojekta“ www.komunalprojekt.rs“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here