Neverovatna partija Đurkovića

Rukometaš „Lavova BP“ sam postigao više golova od protivnika.

0
602
Aleksa Đurković u akciji

Rukometaši „Lavova BP“ zabeležili su petu prvenstvenu pobedu u Prvoj ligi – Sever, ali je ona ostala u senci fantastične partije bačkopalanačkog rukometaša Alekse Đurkovića.


Naime, „Lavovi BP“ su savladali ekipu „Srema“ u Sremskoj Mitrovici sa više nego ubedljivih 52:21 (25:7), a Đurković je sam postigao 24 gola, znači više od protivnika.

Po krajnjem rezultatu se vidi da je ovo bila igra mačke i miša. Palančani su potvrdili ulogu favorita i pokazali da su za klasu kvalitetniji sastav od Mitrovčana. Ostavili su rukometaši trenera Slobodana Permosera ekipu „Srema“ bez osvojenog boda i posle šestog kola Prve lige – Sever.

Ovom pobedom su „lavovi“ izbili na deobu prvog mesta sa „Crvenkom“ sa po 10 bodova. U okviru 7. kola Prve lige – Sever bačkopalanački rukometaši dočekuju još jednu ekipu iz donjeg dela tabele, „Mladost“ iz Vršca.

Rafalnu paljbu su protiv Mitrovčana osuli:Okuka 2, F.Grubor 2, Đurković 24, Mrakić 4, Urošev 3, Kosjer, Čupković 5, Ćirović, M. Grubor, Petković, Radović 4,Prodanović, Puđa 5, Jović 1, Vučković 2.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here