Stefanu Pavloviću srebrno odličje

Na Kupu Srbije za poletarce, pionire i nade u karateu.

737

Karatisti „Tikvare“ nastupili su na Kupu Srbije za poletarce, pionire i nade u Čačku gde je bila veoma jaka konkurencija.


Bačkopalanački klub je predstavljalo deset takmičara, među njima je bilo i onih kojima je ovo prvo veliko takmičenje, ali i iskusnih karatista koji su u Čačak otputovali sa jednim ciljem – osvojiti medalju.

Najbolji rezultat je ostvario Stefan Pavlović koji je u apsolutnom nivou kod nada osvojio srebrno odličje. Pavlović je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom je savladao protivnika iz Kladova. U polufinalu je karatista „Tikvare“ bio uspešniji od takmičara iz Mladenovca, a u borbi za zlato ga je zaustavio Igor Milovanović iz Gornjeg Milanovca.

Bronzano odličje je pripalo i Nikoli Jeviću kod nada u klasi žutih pojaseva. Ovo je za Jevića veliki uspeh, ako se ima u vidu da mu je ovo prvo veliko takmičenje.

„Svi naši takmičari su zadovoljili. Pored dva osvajača medalja, u tri meča smo bili nadomak osvajanja medalje. U pitanju su Aleksandar Boškov, Anja Škavo i Marina Knežević, ali su oni na kraju morali da se zadovolje petim mestom“, kaže Lazar Radoš, predsednik KK „Tikvara“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here