Zadovoljni sezonom

Kup Vojvodine u moto - krosu.

1275

U okviru jesenjeg Kupa Vojvodine u Bačkoj Topoli su održane treće ovogodišnje trke.


„Nastupom na poslednjim ovogodišnjim trkama, naši vozači su još jednom pokazali svoju vrednost i kvalitet koji neosporno poseduju. Sedmorica naših takmičara u četiri održane trke osvojili su jedno prvo, dva druga, dva treća i dva peta mesta“ – kaže Zdravko Crnjanski, predsednik „BAP racing teama“.

„Rezultatima u ovogodišnjoj sezoni smo veoma zadovoljni. Ovo tim pre što smo ekipno na državnom šampiontu osvojili prvo mesto. Iskoristio bih ovu priliku, da se zahvalim svima koji su nam u ovoj sezoni pomogli. Zahvalnost upućujem predsedniku Opštine Branislavu Šušnici, sponzorima, članovima kluba i Domu zdravlja iz Bača, kao i „Nedeljnim novinama“, koje su izveštavale sa svih trka u kojima smo učestvovali“.

Na trkama održanim u BačkojTopoli, Vojislav Crnjanski je bio najbolji u klasi kvad kros – klasi u kojoj je njegov otac Zdravko apsolutni šampion Srbije za ovu godinu. U istoj klasi Oliver Fekete bio je treći, a Dimitrije Mita Bjeloš peti. U klasi MX – 65 Danilo Crnjanski bio je drugi, Petar Mitrović treći, a Stefan Menčik peti. Pantelija Panta Vukobratov u klasi MX – S bio je drugi.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here