Panonija slavila u gostima u Sremskim Karlovcima

807

SREMSKI KARLOVCI: U VIII kolu Druge lige Srbije, OK Panonija je u gostima savladala ekipu OK Partizan iz Sremskih Karlovaca rezultatom 3:1 u utakmici koja je u mnogome odlučivala poziciju drugog dela tabele. Ovom pobedom Panonija se odvojila bodovima od devetoplasirane ekipe i na dobrom je putu da ostvari svoj cilj, a to je ostanak u 2. ligi Srbije.

Panonija je povela rezultatom 1:0 i Partizan je već u drugom setu odgovorio, rešivši ga u svoju korist – 1:1. U trećem setu se pokazala apsolutna dominacija Panonije, dok je četvrti set bio krajnje neizvestan. Domaćin je u završnici seta imao set loptu pri rezultatu 24:22, ali je Panonija sjajnim servisima Milovac Mine, timskom i dobrom igrom u polju, uspela da izjednači rezultat i osvoji set rezultatom 26:24, i samim tim donese pobedu.
Čestitala bih devojkama na borbenosti, zalaganju i dobroj igri bez mnogo padova i oscilacija i na osvojenim prekopotrebnim bodovima – pohvalila je svoje igračice, trener i igrač Nataša Borki.
Za Panoniju su nastupile: Majkić Milica, Milovac Mina, Knežević Milica, Zorić Ivana, Stanojev Milica, Malivuk Nastasija, Vojinović Jelisaveta, Đurković Tijana i Nataša Borki.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here