Počele su prijave za Đinđuveraj

744

Novogodišnji Đinđuveraj, sajam unikatno ručno rađenog nakita održaće se 24. decembra u kafe baru „Tema“ u trajanju od 11 do 19 časova. Konkurs za izlagače koji se bave isključivo ručnom izradom nakita startovao je 1. i trajaće sve do 17. decembra.


-Već drugu godinu za redom vodimo se ovim principom konkursa, s razlogom jer, naša prvobitna zamisao, koja se protezala od prvog Novogodišnjeg sajma, da pozivamo određene izlagače da budu deo tog sajma, nije više bila održiva. Kada je u pitanju konkurs, on nam daje sigurnost, da ljudi koji se jave na isti, mogu izlagati na sajmu, što nije bio baš slučaj s prvim pomenutim.

Foto: Jedan od Đinđuveraja

Tako da, od pristiglih prijava, mi ćemo odabrati deset kreativaca koji će biti deo ovog sajma, jer on je, zbog samog prostora, manjeg obima.

„Svi koji žele da se prijave potrebno je da tri fotografije svojih radova koje planiraju da izlože sa svojim osnovnim podacima, pošalju na mejl adresu [email protected] do 17 decembra. A mi ćemo već narednog dana, 18 decembra, obavestiti izlagače o našim odlukama“ – ističe Tatjana Dančo, jedan od organizatora sajma.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here