Slobodno, rasterećeno i zadovoljno! Vaša rekreacija je naš motiv!

0
482

Iako je mnogim biciklizam samo vid zabave, ovaj sport i vid rekreacije donosi veliku dobrobit za vaš organizam. Sigurni smo da ste makar jednom u životu vozili bicikl i osećali se nekako slobodno, rasterećeno i zadovoljno. Možete da ga koristite na putu do posla, prodavnice, kada treba da se nađete sa prijateljima i slično. Njegova najveća prednost jeste što je lako dostupan i primenjiv.

U prodavnici Bjeloš doo u Bačkoj Palanci na adresi Kralja Petra I br. 67 možete pronaći veliki arsotiman biciklova poznatih svetskih proizvođača i to za sve uzraste.

 

 

Zbog brzine prolaska kroz gradsku gužvu na elegantan način, a ekološki veoma odgovorno, električni bicikli su zadobili sve više zaljubbljenika. Veliki asortiman ovog sve popularnijeg prevoznog sredstva možete naći u prodavnici Bjeloš doo.

 

Da biste bili zdravi, morate biti fizički aktivni. Ali, nije uvek lako proceniti koliko nam je fizičke aktivnosti dovoljno da bismo bili u formi i postigli svoj cilj, bilo da je to skidanje viška kilograma, bilo samo „zatezanje“. U nedostatku vremena, nekada je put do teretane ili loše vreme faktor koji će vas sprečiti da je posetite. Zato svoju vežbaonicu treba imati i u domu.

Za ljubitelje vežbi za zdravlje prodavnica Bjeloš je snabdevena odličnom fitnes opremom, kućnim teretanama, sobnim biciklovima i tegovima raznih težina i oblika.

 

Idealno dvorište je ono koje je uređeno tako da bude kutak za uživanje i odmor. Iz tog razloga u prodavnici Bjeloš je u ponudi i oprema za uređenje dvorišta (kosilice, motorne testere, oprema za uređenje bašte) poznatog proizvođača Villager.

Svratite do nas ili nas pozovite i uverite se u našu široku ponudu!

VAŠA PRODAVNICA

Kralja Petra I br.67, Bačka Palanka

021/753-452

Pratite našu stranicu na facebook-u:

ДОО Бјелош Vulkanizer Bjelos – prodaja guma

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here