Panonija srušila lidera

726

BAČKA PALANKA: U predposlednjem 11. kolu 2. lige Srbije za seniorke, odbojkašice Panonije su na svom terenu savladale lidera na tabli, ekipu Futog West-a, rezultatom 3:2. Ovo su veoma važni osvojeni bodovi pred sam kraj jesenjeg dela takmičenja, koji će olakšati takmičenje u 2. delu sezone.

U prvom setu, Palančanke su krenule silovito, ali na polovini seta i gošće su krenule sa sigurnijom igrom. Rezultatsku klackalicu prelomila je Jelisaveta Vojinović, koja je ulaskom sa klupe sa odličnim servisom donela Panoniji ovaj set. Drugi set veoma sličan prvom i već je bilo 2:0 za Panoniju. Kada je izgledalo da je sve gotovo na polovini 3. seta usledio je obrt i Futožanke smanjuju na 2:1. Četvrti set su gošće odigrale na visini i usledilo je izjednačenje 2:2. U petom odlučujućem setu odbojkašice Panonije su odigrale od samog početka veoma sigurno i ubedljivo, pa je usledila zaslužena pobeda.

Panonija – Futog West 3:2

Ovu utakmicu, kao i nekoliko prethodnih, sa klupe je vodio trener Stevan Nikolajević.
„Dogorili smo se da nekoliko važnih utakmica, budem na klupi seniorske ekipe, da pomognem u osvajanju bodova za opstanak. Što se tiče ove utakmice, ovo nam je najbolje odigrana utakmica u ovoj sezoni. Pohvalio bi sve igračice, posebno  Tijanu Đurković i Ivanu Zorić, koje su odličnom odbranom, napadom i blokom dali ogroman doprinos ovoj pobedi.
Naša igra je samo dokaz da iako smo jedna od najmladjih ekipa u 2. ligi uz veliku pomoć Nataše Borki, možemo da igramo i pobeđujemo najbolje ekipe. U poslednjem kolu gostujemo u Novoj Pazovi, gde nam je cilj osvajanje 3 boda.“ – izjavio je za BAP VESTI trener Stevan Nikolajević.
Za Panoniju su nastupili: Majkić, Milovac, Zorić, Knežević, Ðurković, Borki, Vojinović, Malivuk i Ninković.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here