Praznična atmosfera u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“

0
762

BAČKA PALANKA: Pored toga što su vredni i aktivni kada su u pitanju školske obaveze, učenici OŠ „Vuk Karadžić“ pokazali su svoj trud, a i kreativnost povodom predstojećih praznika. Učenici, članovi Đačkog parlamenta škole sa nastavnicom Nikolinom Erceg, a u saradnji sa učenicima Ekonomske škole „Dr Radivoj Uvalić“ i profesoricom Tatjanom Bubanj potrudili su se da hol škole zasija pravim prazničnim sjajem.

 

 

 

Učenici škole napravili su novogodišnje aranžmane, dok su srednjoškolci od kartonskih kutija napravili kamin. Zajednički trud dao je odličan rezultat na obostrano zadovoljstvo.
U petak, 22.12. u holu škole održan je tradicionalni Novogodišnji vašar na kome su svoje prigodne radove prodavali učenici od 1. do 4. razreda i na ovaj način obezbedili finansijska sredstva za svoj razred. Na štandovima je bilo mnoštvo raznovrsnih novogodišnjih čestitki, prigodnih dekoracija, a prodavali su se i medenjaci …

Vašar je bio posećen, učenici su se družili i zabavljali prodavajući. Prisutni su svojim odzivom nagradili decu za trud, a po simboličnim cenama mogli su da obraduju sebe ili svoje drage osobe nekom lepom sitnicom. Učenici škole „Vuk Karadžić“ prvo plugodište završili su u pravoj prazničnoj atmosferi i lepom raspoloženju.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here