Praznična atmosfera u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“

1076

BAČKA PALANKA: Pored toga što su vredni i aktivni kada su u pitanju školske obaveze, učenici OŠ „Vuk Karadžić“ pokazali su svoj trud, a i kreativnost povodom predstojećih praznika. Učenici, članovi Đačkog parlamenta škole sa nastavnicom Nikolinom Erceg, a u saradnji sa učenicima Ekonomske škole „Dr Radivoj Uvalić“ i profesoricom Tatjanom Bubanj potrudili su se da hol škole zasija pravim prazničnim sjajem.

 

[wonderplugin_slider id=11]

 

 

Učenici škole napravili su novogodišnje aranžmane, dok su srednjoškolci od kartonskih kutija napravili kamin. Zajednički trud dao je odličan rezultat na obostrano zadovoljstvo.
U petak, 22.12. u holu škole održan je tradicionalni Novogodišnji vašar na kome su svoje prigodne radove prodavali učenici od 1. do 4. razreda i na ovaj način obezbedili finansijska sredstva za svoj razred. Na štandovima je bilo mnoštvo raznovrsnih novogodišnjih čestitki, prigodnih dekoracija, a prodavali su se i medenjaci …

Vašar je bio posećen, učenici su se družili i zabavljali prodavajući. Prisutni su svojim odzivom nagradili decu za trud, a po simboličnim cenama mogli su da obraduju sebe ili svoje drage osobe nekom lepom sitnicom. Učenici škole „Vuk Karadžić“ prvo plugodište završili su u pravoj prazničnoj atmosferi i lepom raspoloženju.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here