Loto sedmica otišla u Odžake

Ko je novi loto milioner?

1425

Opština Odžaci ovih dana bila je verovatno najpominjanije mesto u celoj Srbiji, a sve zbog loto sedmice koja je izvučena upravo tu.


ODŽACI: Naime, dobitak od 4,4 miliona evra otišao je u ruke srećniku koji je tiket sa dobitnom kombinacijom 3, 4, 10, 14, 17, 22, 31 uplatio na trafici u centru te varošice. Zvanično, pripalo mu je, bez odbitka 20 odsto poreza, 547.691.140 dinara! Reporteri „Blica“ pronašli su uz pomoć Lutrije Srbije uplatno mesto na kome je uplaćen tiket koji će promeniti život svom vlasniku. Sačekala nas je poprilično iznenađena radnica.

– Još nisam obaveštena da je baš kod nas uplaćen dobitni loto listić. Naravno, ako je to istina, bilo bi mi veoma drago da sam ja ta koja je nekom donela sreću i tako veliki dobitak – rekla je kroz osmeh radnica, koja već sedam godina radi na tom mestu.

A u Odžacima na svakom koraku mogla su se čuti nagađanja i došaptavanja o tome ko li bi mogao biti dobitnik… Iako se o istinskom srećniku ništa ne zna, u ovom mestu juče je nastala sveopšta zbrka kada se zbog jedne nenamerne prijateljske šale stanovnik Odžaka R. J. našao na meti komšija, rođaka i svih onih koji su želeli da čestitaju „srećnom dobitniku“.

Naime, reporteri „Blica“ posetili su nekoliko lokalnih kafića i prodavnica, a svaka informacija vodila je upravo ka ovom meštaninu Odžaka kao dobitniku loto premije.

[wonderplugin_slider id=11]

 

– Ma R. je osvojio sedmicu, sigurno još negde slavi! On je taksista. Dobitnik je sto odsto, ne bi za džabe sinoć objavio status na Fejsbuku…

Ovo su samo neki od komentara Raletovih sugrađana… A šta se tačno dogodilo, za „Blic“ je objasnila supruga R. J., koju smo pronašli u dvorištu njihove porodične kuće.

– Jao, i vi ste čuli tu izmišljotinu! Ma to nije istina, R. je otišao za Slovačku da vozi putnike. Mi nikad u životu loto nismo igrali – priča Jelena J.

Kako nam je objasnila, njen muž vozi taksi sa još jednim kolegom. Pre nego što su se razdvojili i krenuli ka dve različite destinacije, taksista R. je svom drugu dao jedan od svojih telefona na korišćenje. A baš na tom telefonu bio je uključen njegov profil na Fejsbuku.

– Preksinoć kad su sve novine objavile da je dobitnik iz Odžaka, njegov kolega mislio je da je veoma zabavno da uđe na profil mog muža i da napiše da je on taj srećnik. Od juče ujutru me zovu komšije i rodbina da pitaju kada ćemo častiti – objasnila nam je supruga nesuđenog dobitnika i dodala da čestita svom sugrađaninu, iako „ne zna ko bi to mogao biti“.

Talični Vojvođani

Dobitak od 4,4 miliona evra jedan je od rekordnih, a sa sumom od preko četiri miliona evra mogli su se pohvaliti samo dobitnik iz 2010. godine, kada je izvučen srećnik iz Kanjiže. Drugo mesto po visini premije drži Stara Pazova, odakle je dobitnik u martu 2005. godine izbrojao skoro četiri miliona evra.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here