Profesori OŠ „Vuk Karadžić“ nagrađeni u Novom Sadu

2487

NOVI SAD: Na manifestaciji „Dani informatike u školama Vojvodine 2017“ koja je jedanaesti put organizovana od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu, nacionalne manjine-nacionalne zajednice, Centra za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike iz Novog Sada i Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment – FIMEK, nastavnici Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Bačke Palanke nagrađeni su za svoj rad u tri kategorije.

[wonderplugin_slider id=11]

 

 

Profesor informatike Tijana Augustinov za svoj celokupan dosadašnji rad i permanentan razvoj informatizacije nastave dobila je specijalno priznanje. Profesor razredne nastave Stojanka Balj nagrađena je za rad sa interaktivnom tablom u nastavi, dok je profesor istorije dr Predrag Vajagić nagrađen za doprinos bazi znanja u obrazovnim softverima.

Nagrađeni nastavnici su od strane organizatora prepoznati kao nosioci modernizacije i informatizacije u svojoj školi, koji u nastavnom procesu veliki broj nastavnih jedinica obrađuju koristeći multimedijalne alate koje su sami kreirali. Takođe oni se kroz svoj rad permanentno usavršavaju u oblasti primene informaciono-komunikacionih tehnologija u nastavi. Svoja znanja su tokom predhodne godine podelili sa svojim kolegama u školi i na taj način uticali da OŠ „Vuk Karadžić“ iz Bačke Palanke bude jedna od vodećih škola u Vojvodini na polju stručnih usavršavanja, takmičenja i upotrebe informacionih tehnologija u školskim i nastavnim aktivnostima. Dobijene nagrade za ove nastavnike predstavljaju motiv za još intenzivniji rad na razvoju informatizacije u OŠ „Vuk Karadžić“.

Redakcija internet portala BAP VESTI čestita nagrađenima na dobijenim nagradama i želi
puno uspeha u daljem radu.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here