Odlični rezultati Kizamijevaca

Godina na izmaku uspešna za bačkopalanačke karatiste

970

Karatisti „Kizamija“ su ove godine ostvarili izuzetno dobre rezultate kako na domaćoj, tako i internacionalnoj sceni. Posebno su impresivni rezultati koje je „Kizami“ ostvario na međunarodnim takmičenjima. Sve to ne bi bilo čudno da ovaj klub ne postoji samo četiri godine.


Tokom ove godine je KK „Kizami“ učestvovao na mnogo domaćih i inostranih takmičenja i osvojio čak 245 medalja, 126 zlatnih, 54 srebrna i 65 bronzanih odličja. Impresivnom broju osvojenih odličja treba dodati i veliki broj nagrada i pehara koji su pripali mladim bačkopalanačkim karatistima.

[wonderplugin_slider id=11]

 

Na međunarodnoj sceni su karatisti „Kizamija“ nastupili na Evropskom i Svetskom prvenstvu gde su postigli zaista odlične rezultate. Na EP u Subotici su Palančani osvojili jedno zlatno i četiri bronzana odličja, dok su na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj karatistima „Kizamija“ pripale dve bronzane medalje.

Kada je u pitanju domaća scena, „Kizami“ je na prvenstvu Srbije osvojio četiri zlatne i po jedno srebrno i bronzano odličje. Karate klub „Kizami“ je ove godine uspešno organizovao tradicionalni 26. Memorijalni turnir „Dragan Tot Totka“ koji je okupio preko 400 karatista. Veliki broj dece (64) trenira i takmiči se za „Kizami“, a sa njima kvalitetno rade treneri Dušan Milanović, Zoran i Vlada Poznanov.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here