Абакус – Ваш прозор у свет

Ваш први и најбољи избор

5978

Абакус је предузеће за промет ИТ технологијама основано још давне 1992. године. Већ више од две деценије њихов циљ је да грађанима општине Бачка Паланка и шире обезбеде најновије и најмодерније ИТ технологије за обављање свакодневног посла или једноставно за потребе уживања.

Стручни тим се стара да купци добију тачно онај производ или услугу која им је у том моменту потребна по условима који су обострано задовољавајући.

 

Продаја софтвера

Било да се ради о једнократној куповини софтвера или о склапању уговора о лиценцирању, тај процес није увек једноставан. У случају лиценцирања већих организација потребно је добро познавати различите опције које ће кориснику осигурати потпуно лиценцирање уз што нижи трошак.

Абакус нуди различите врсте лиценцираног софтвера од анти-вирус апликација до оперативних система и дијагностичког софтвера. Особље је обучено да утврди тачну потребу за софтвером који је Вама у датом тренутку потребан и пружи вам сву консултантску и техничку подршку приликом куповине.

Сазнај више ОВДЕ

Контакт: 021 752275 , 0637742850 , Емаил: [email protected]


Поставка видео надзора и аларм система

Уградњом видео надзора и аларм система повећавате безбедност и сигурност себе и својих укућана.

Абакус Вам нуди решења из области система видео надзора. Повећајте Вашу безбедност са уређајима за дигитално снимање и пренос видео материјала било где у свету, где год се Ви налазили. На тај начин је омогућено 24 часовно снимање као и надзирање сопственог простора путем интернета.

Поред заштите, системи за видео надзор пружају и могућност контроле запослених у пословним објектима, као и уочавања грешке које настају као последица људског фактора.

Сазнај више ОВДЕ

Контакт: 021 752275 , 0637742850 , Емаил: [email protected]


Умрежавање рачунара

Ако сте правно лице, мања организација или једноставно желите да вам сви рачунари буду повезани у кући Абакус има решење и опрему за вас. Могуће је умрежавање кабловским системом или умрежавање wирелесс технологијама.

Опрема се поставља тако да не смета у свакодневном раду у фирми или код куће, а системи су такви да не ометају рад других кућних апарата.

Инфраструктура

Рачунарске мреже, независно од врсте медијума који их преноси, морају бити брже и поуздане. Било да су у питању стандардни или оптички каблови или било која врста бежичних технологија, неопходно је имати праву меру у односу технологије према потребама корисника. Ово обезбеђује Абакус својим корисницима, без обзира на њихову величину или сложеност пословања и пословних комуникација. Могућност да ваши фиксни и мобилни телефони, рачунари и други уређаји буду део једне целине, као и да ваше радно место није само за вашим столом у предузећу је особина вашег пословања које ће вам донети предност.

Пословна решења

Укупна улагања у ИТ сектор предузећа имају пун ефекат када се рад обавља на опреми осведоченог квалитета, легалном софтверу и беспрекорним комуникацијама. Циљ је да о опреми и решењима у техничком смислу више не мислите, већ се фокусирате на пословање вашег предузећа. Абакус вам може обезбедити овакав начин пословања.

Сервис и подршка за критичне ситуације

Техничка подршка Абакуса је на располагању корисницима током целог дана, а могуће је склопити уговор о одржавању који ће „покрити“ и шири временски период, вечерње сате, дане викенда и празника. Овакаве уговоре Абакус има са неким предузећима са територије општине Бачка Паланка. Стручна подршка обухвата не само кварове на опреми и комуникацијама, већ и различите проблеме који се јављају у редовном раду ИТ система предузећа. Време одзива и решавања проблема такође се уговара у роковима од једног радног дана, па до решавања проблема у року од 2 сата. На овај начин корисник потпуно обезбеђује континуитет свог пословања.


Контакт – Абакус

Телефони:

  • 021 752275
  • 0637742850

Емаил: [email protected]

Сајт: abakusbp.net
Адреса: Југословенске Армије 48
Место: Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here