Startovali fudbaleri Bačke iz Bačke Palanke

903
Foto: Nikola Janičić (arhiva)

Fudbaleri bačkopalanačkog superligaša Bačke počeli su pripreme, pod vođstvom šefa stručnog štaba Zvezdana Miloševića. Igrače i trenere pozdravili su i poželeli im kvalitetan rad bez povreda, sportski direktor Mile Tešić i član Skupštine Marjan Rnić.


-Zajedničkim snagama nastavićemo tamo gde smo stali, a da bih olakšao rad vama, meni i svima u klubu, napravljena je određena selekcija. Novi igrači treba da se prilagode što pre klupskim zahtevima, jedino tako bićemo bolja ekipa nego do sada. Prag tolerancije je sada mnogo kraći nego ranije, iz tog razloga što smo već radili i što znamo šta nas čeka u toj saradnji. Vi koji ste bili deo ove priče imali ste vremena da donesete odluku da li da nastavite ili odete. S obzirom na to da ste ovde, verujem da vam odgovara kako smo do sada radili. Nemojte da se trošimo na nevažne stvari, vi koji ste odranije ovde pomozite novajlijama, prihvatite ih i usmerite u pravom smeru.

Što se tiče predstojećeg rada, prva nedelja će biti blaga, a nakon toga ćemo pojačati tempo, a sve sa ciljem kako bismo spremni dočekali početak drugog dela prvenstva i prvu utakmicu sa Radničkim u Nišu. Imaćemo pet kontrolnih utakmica, a sve eventualne nedoumice ćemo rešavati u hodu. Spremo je došao sa povredom koja mi je nepoznata jer je nije imao kada smo završili prvi deo prvenstva. Predstojeći rad još bolje će biti organizovan u odnosu na prethodni period. Očekujem da ćemo biti bar pet do deset procenata bolji nego što smo bili – rekao je Milošević.

Marjan Rnić veruje da će ekipa bolje izgledati i kvalitetnije igrati u nastavku takmičenja.

Marjan Rnić

-U prelaznom roku igrači odlaze i dolaze, ni naš klub neće biti izuzetak. Uz određenu dopunu najbolje ekipe, mi ćemo sigurno u preostalom delu superligaškog takmičenja biti bolji nego što smo bili. Da bi ostvarili bolje rezultate morate više da trenirate i radite – poručio je Rnić.

Pripreme će se obaviti u Bačkoj Palanci, a ukoliko se vremenski uslovi pogoršaju ekipa će se preseliti na neku drugu lokaciju.

Otišli – došli

Iako prelazni rok nije zvanično počeo, izvesno je da su redove Bačke napustili Stefan Nikolić i Marko Klisura. Novajlije su doskorašnji član Budućnosti iz Dobanovaca Nikola Dimitrijević, golman Inđije Zoran Šuljagić i Igor Pantić, donedavno član aranđelovačke Šumadije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here