Проверено најбрже и најповољније – „Speed Trade“!

"Радимо у сужби свих наших задовољних корисника! Од сада нас можете посетити сваког радног дана од 07 до 20 часова и викендом од 07 до 15 часова."

4803

Без чекања и без гужве!

Стављајући акценат пре свега на потребе својих клијената „Speed trade“ је на територији општине Бачка Паланка прерастао у лидера у пружању услуга техничког прегледа и регистрације возила.


  1. Регистрација свих врста возила

Проверено најбрже и најповољније – „Speed Trade“!

Регистрација возила важи годину дана, а можете је продужити до 30 дана пре истека, при чему датум важења регистрације остаје непромењен.

Приликом продужења регистрације добијате нову регистарску налепницу која се лепи на доњи десни угао ветробранског стакла (стару налепницу ћемо за вас уклонити ми а на њено место поставићемо нову).

Налепница која није у десном доњем углу ветробрана или је оштећена, у супротности је са чланом 268 Закона о безбедности саобраћаја. Исти је случај ако су на возилу две или више налепница. Казна за овакав прекршај је 3.000 дин.

Уколико региструјете ауто 30 дана после истека регистрације датум ће бити промењен (померен) и бићете у обавези да вратите старе регистарске таблице и платите нове.

О потребним документима за продужење регистрације, прву регистрацију, прву регистрацију за возило из увоза, замену регистарских таблица и документима за правна лица сазнај више  OВДE


 2. Баждарење тахографа

Проверено најбрже и најповољније – „Speed Trade“!

У складу са важећим прописима у Републици Србији сва теретна возила или скуп возила који прелази 3.5т или 9 и више седишта морају имати уграђен и баждарен тахограф.

Оно што сваки превозник мора да зна, јесте да сва НОВО произведена први пут регистрована возила у Републици Србији после 01.07.2011 морају имати дигитални тахограф, а сва возила први пут регистрована у Републици Србији после 01.07.2011 морају имати граничник брзине уграђен и правилно подешен за ту врсту возила.

„Speed Trade“ пружа услуге уградње, прегледа, баждарења аналогних и дигиталних тахографа као и граничника брзине.

Оно што је битно за сам преглед тахографа је да је возило празно и технички исправно.

Обавеза сваког возача је да једном годишње изврши баждарење тахографа.

 

Које активности подразумева Баждарење тахографа погледај OВДE


3. Технички преглед

Проверено најбрже и најповољније!

„Speed Trade“: Бачка Паланка и „Speed System“: Пивнице

Техничка исправност возила је веома важан фактор безбедности саобраћаја. Само технички исправно возило може гарантовати његову безбедну примену, што је и основни услов за регистрацију возила.

Вршимо техничке прегледе свих врста возила – путничких, теретних возила свих носивости, аутобуса, приколица, трактора, радних машина и моторцикала.

На пословима провере техничке исправности возила раде контролори са вишегодишњим искуством у области техничких прегледа, обучени за рад на најсавременијим уређајима. На тај начин клијентима пружамо квалитетну, брзу и поуздану високопрофесионалну услугу.

О редовном, редовном шестомесечном, ванредном и контролном техичком прегледу сазнај више  OВДE


AКЦИЈЕ

 


4. Осигурање возила

Проверено најбрже и најповољније – „Speed Trade“!

„Speed Trade“ вам нуди да сами изаберете осигуравајућу кућу која вам највише одговара.

Сазнај више о условима за:

  • Oбавезно осигурање (OВДE)
  • Каско осигурање (OВДE)
  • Бонус – малус систем (OВДE)
  • Зелени картон (OВДE)

 5. Уверење о испитивању возила – Хомологација

Проверено најбрже и најповољније – „Speed Trade“!

Агенција за безбедност саобраћаја је, на основу Закона о безбедности саобраћаја на путевима и Правилником о испитивању возила, донела одлуку да се за свако употребљавано моторно и прикључно возило увежено у Републику Србију мора издати Уверење о испитивању возила – Хомологација.

„Speed trade“ је закључио уговор о сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја и Ауто-Мото савезом Србије – Центром за моторна возила у којем се „Speed trade“ ДОО одобрава да на техничком прегледу обавља испитивање и издавање уверења за употребљавана моторна и прикључна возила.

Сазнај више OВДE


6. Атест и реатест плинских уређаја

Проверено најбрже и најповољније – „Speed Trade“!

О терминима за атест и реатест плинских уређаја за погон возила на ТНГ информиши се  ОВДE


 7. Међународна документа

Проверено најбрже и најповољније – „Speed Trade“!

О условима издавања међународне возачке дозволе и међународног овлашћења информиши се  OВДE


 8. Издавање сертификата о стручној компетентности и квалифационих картица возача

Проверено најбрже и најповољније – „Speed Trade“!

О условима издавања информиши се OВДE

 


KОНТАКТ

БЕЗ ЧЕКАЊА И БЕЗ ГУЖВЕ!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here