Optika Tanja – Za vaš lepši pogled na svet!

0
423

Optika Tanja vodi brigu o zdravom i oštrom pogledu žitelja opštine Bačka Palanka više od 11 godina. Zadovoljstvo velikog broja klijenata najbolja su nagrada za njihov rad i zalog za budućnost. Stručni tim Optike Tanja veruje, zna i ume da opravda Vaše poverenje.

Stručni pregledi optometriste

  • Utvrđivanje dioptrije, odabir stakala, saveti za odabir ramova, kontaktna sočiva

Optika Tanja je sinonim za stručnost, a dugogodišnje iskustvo optometrista i vrhunska oprema garantuju najviši standard u utvrđivanju dioptrije, odabiru i izradi naočara, dijoptrijskih stakala i kontaktnih sočiva.

Veliki izbor ramova za naočare

U ovoj optičarskoj radnji u Bačkoj Palanci, na adresi Šafarikova 80, u ponudi od preko 2.500 ramova za naočare sigurno ćete pronaći onaj ram koji najbolje odgovara uz vašu fizionomiju lica.

U ponudi su ramovi već od 500,00 RSD

Veliki izbor ramova poznatih svetskih brendova kao što su: Ray ban, Quess, Vogue, Emporio Armani, Versace, Arnette, Quess Marciano, Opera, Seiko, Christie’s, Sferoflex.

Sunčane naočare

Optičarska Tanja je opremljena velikim izborom naočara za sunce najpoznatijih svetskih proizvođača. Cene su veoma popularne, pa u ponudi možete pronaći naočare za već od 1.500 RSD.

Kod naočara za sunce Optika Tanja vodi računa i o onima koji imaju dioptriju tako da specijalno izrađuje i sunčane naočare sa dioptrijskim staklima.

U ponudi su i sunčane naočare sa polaroid staklima marke Avanglion po cenama od 2.900 do 6.900 RSD.

Ručni satovi

Stići na vreme na sastanak, biti u modnom trendu ili izabrati dobar poklon. Za ove izazove najbolje je rešenje ručni sat. U Optici Tanja možete pronaći sjajan izbor satova poznatih svetskih brendova, kako za dame, tako i za muškarce. Dođite i uverite se.

 


Radno vreme

Radnim danima: od 08h do 20h

Subotom: od 09h do 12h

Vaša

Bačka Palanka, Šafarikova 80

Kontakt telefon: 021/753-591

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here