Konkurs za mlade preduzetnike

Unija poslodavaca Srbije, kao kredibilan partner na ovim prostorima, podržao je ovaj projekat.

0
690

Unija poslodavaca Srbije poziva mlade od 18 do 35 godina da do 28. februara konkurišu za učešće u projektu “Idea 4 Action”, koji je nastao inicijativom Svetske banke i američke “Wharton” škole iz Pensilvanije.

Kako je saopšteno, međunarodni projekat podstiče kreativno i konstruktivno razmišljanje u pogledu budućih održivih privreda u svetu sa željom da podstakne mlade ljude iz celog sveta da se priključe kreiranju inovativnih poslovnih rešenja i menadžment modela. Neke od ključnih oblasti su: promocija mira, smanjenje siromaštva, zapošljavanje, promocija zdravlja, očuvanje planete, klimatske promene.

– Unija poslodavaca Srbije, kao kredibilan partner na ovim prostorima, podržao je projekat verujući da ova inicijativa može pomoći bržem i efikasnijem privrednom razvoju Srbije, u što boljem povezivanju sa svetskom privredom koja definiše nove trendove za razvoj društva u celini. Veliku ulogu u razvoju društva svakako imaju mladi, koji imaju inovativne ideje i spremni su da kreiraju poslovna rešenja za budućnost, navodi se u saopštenju UPS.

 

Prema rečima članice predsedništva UPS Nataše Pavlović Bujas, selekcija poslovnih rešenja, vrednovaće se kroz nekoliko ključnih kriterijuma kao što su jasnoća predloga, kreativnost, značaj i izvodljivost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here