Corner bar: Ovog vikenda zagarantovano dobar provod!

0
2975

Corner bar je tradicionalno mesto sjajnog provoda, a vikendi u Corner baru su i pravo vreme za to. Pogledajte najavu vikenda.


PETAK (02.02.):

Mr. Baron

Za petak je u Corner bar-u zakazan premijerni nastup benda Mr.Baron. Dugo se u Bačkoj Palanci čekalo da se okupi bend sastavljen od mladih, ali kvalitetnih muzičara, a za sve članove ovog novog benda se uprovo to može i reći. Mr. Baron nastupa u postavi:

  • Momčilo Zelen – vokal
  • Filip Dutina – akustična i električna gitara
  • Nenad Todorović – akustična i električna gitara, vokal
  • Stefan Vulinović a.k.a. BaloO – perkusije i bubnjevi, vokal

Na repertuaru ovog veoma perspektivnog benda će biti hitovi Ex-Yu scene, rock i pop (domaći i strani).


SUBOTA (03.02.):

Subota pred nama rezervisana je za jos jedno dnb/trap izdanje. 🔥
Friski, jedan od članova Locust ekipe dolazi nam po prvi put u goste, a njegova najpoznatija gostovanja su upravo na eventima u produkciji novosadske DROP SENSEI ekipe.


Nešto potpuno novo i drugačije u Bačkoj Palanci je definitivno CORNER BAR na adresi Veselina Masleše 21.  Na samom uglu, prelepo ušuškan bar sa potpuno toplim ambijentom i osobljem koje je uvek spremno na šalu i osmeh, dok nastoji da zadovolji potrebe i ukuse svih gostiju.

Ovaj nedavno otvoren kafić nudi raznovrstan repertoar zabavnog programa koji se sastoji od akustičnih svirki u kombinaciji sa DJ-evima u prvom planu, a sve više i sa stand up i experimentalnim sadržajima.

U kafiću koji će Vas osvojiti već pri prvom dolasku očekuje vas moderno uređen enterijer, prijatna atmosfera i pregršt pozitivne energije  Ljubazno i veoma uslužno osoblje dočekaće Vas i ponuditi Vam široku paletu osvežavajućih pića i vrhunske kafe najbolje u gradu.

Gde se nalazi:

Radno vreme:

Nedelja – četvrtak: od 08:00 do 00:00

Petak – subota: od 08:00 do 01:00

Posetite Corner bar na njihovoj facebook stranici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here