Premier, dva drugara i Ikobaja

0
2184

U petak (02.02.) u Ikobaji se sprema nezaboravna žurka pod nazivom

„IKOBAJA – PROMOCIJA PREMIER RAKIJE, NAJBOLJE U SRBIJI“

Svako u ovoj noći ima svoju ulogu. Režiser žurke Vojkan Šarac je uloge poverio odabranima:

  • COLE & MIRKO – za dobru svirku
  • Rajčilo i Minja – za dobru hranu
  • Đenka – za dobru uslugu
  • Premier- za dobru rakiju
  • IKOBAJA – za dobar ambijent
  • A vi?  VI – za lud provod 

Vrhunski majstori naše kuhinje pripremaju samo za Vas najbolje kobasice koje ste ikad imali prilike da probate, a koje možete lagano degustirati uz vaše omiljeno piće.

Ovaj pab predstavlja prijatno mesto u kome možete provesti lepe trenutke sa svojim prijateljima, uz dobru muziku i veselu atmosferu.Сродна слика

Kod nas istinski možete da se opustite i pronađete užitike.

Nasmejano osoblje ce učiniti sve da vam ovo mesto uvek bude zanimljiva stanica, a točena i flaširana piva, uz veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, uvek će vam biti poslužena baš onako kako želite.

Ikobaja Bačka Palanka
Ambijent smo uredili moderno, a opet autentično i tematski.

Dovoljno je jednom da nas posetite i da probate stavke sa našeg menija i vidimo se sigurno opet. Samo što ćete drugi put, doći sa pojačanjem. Zanimljiv enterijer, dobra energija, kvalitetna hrana i pivo čine da budemo samouvereni. Puno truda, strpljenja i ljubavi je uloženo u lokal iz privatnih pobuda, sa ciljem da ga podelimo sa svima koji žele da jedu kvalitetne kobaje, piju pivo i dobro se provedu kod nas.

Ikobaja je pivnica prijatnog ambijenta, gde možete uživati od ranog jutra do večernjih časova u prostoru koji je urađen po origalnoj ideji. U večernjim satima očekuje vas opuštena atmosfera, gde pravi znalci imaju priliku da uživaju uz najbolji rock and roll.

Na našem meniju Vas očekuju kobaje u malim i velikim porcijama, preukusni pohovani luk, krompirići na više načina i još svakakvi gurmanluci.

Сродна слика

Ambijent smo uredili moderno, a opet autentično i tematski. Nismo samo sjajno mesto preko dana, već ne zaostajemo ni po pitanju noćnog života gde uz provereno ukusne kobaje i pivo možete uživati sa prijateljima uz zvuke rok, džez ili pop muzike. Porcije su velike ili male, za svačiji ukus i stomak, a izbor najkvalitetnijih pića zadovoljiće i najizbirljivije!

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here