Ovo su naši šampioni iz Ljubljane

0
1168

Jana Aničić, Jelena Milošević, Savo Zorić, Marija Novaković i Milica Puđa su učenici trećeg razreda SSŠ „Dr Radivoj Uvalić“, koji su iz Ljubljane sinoć doneli dve zlatne medalje. Ovi vredni đaci, od polovine oktobra prošle godine pripremali su se za nastup na Međunarodnom sajmu turizma, i na kraju, trud se isplatio.


Radili su puno, usklađivali svoje obaveze u školi sa obavezama oko snimanja. Obišli su celu opštinu Bačka Palanka, a i šire, da bi napravili kvalitetne kadrove i na kraju to začinili svojim osmehom i entuzijazmom. Sve to, donelo im je zlato i to dvostruko.

Savo Zorić: „Uloženi trud bio je stvarno velik, umarali smo se dosta, i trudili. Od samog početka školske godine već su počele neke pripreme i ideje. Obilazili smo razna mesta po opštini i mesta oko Bačke Palanke. Zadovoljan sam kako je to teklo i mislim da smo svi podjednako doprineli da bi na kraju sve bilo profesionalno odrađeno“.


Milica Puđa: „Ovo mi je prvo učešće na jednom većem takmičenju. Pobedili smo jaku konkurenciju, tako da sam prezadovoljna. Trudili smo se, svašta obilazili, snimali, pravili sami različit promotivni materijal. Uspeh na ovom sajmu će mi sigurno pomoći u nastavku školovanja pošto planiram da upišem turizmologiju. Stekla sam jedno veliko iskustvo, pre svega u vidu komunikacionih veština“.


Marija Novaković: „Teško je bilo da sve postignemo i uskladimo obaveze, ali smo ipak uspeli. Ove godine mi je bilo lakše na sajmu jer prošle nisam znala kako na najbolji način da se postavim prema ljudima. Iskustvo je učinilo svoje i ove godine mi je bilo mnogo bolje. Ono što je isto važno, jeste da smo stekli puno novih prijatelja i zaista se lepo družili“.


Jana Aničić: „Ja sam prvi put na takmičenju i samo sam iz priče mogla da naslutim kako će nam biti. Međutim, tek kad sam tamo otišla, shvatila sam koliko je to velik sajam i koliko je lepo biti deo toga“.

Pogledaj: Dve zlatne medalje za bačkopalanačke učenike na sajmu u Ljubljani


Jelena Milošević: „Da bi snimili video, obišli smo pored Bačke Palanke, Bač, Kulpin i Neštin. Na štandu smo posetiocima nudili trodnevni aranžman kroz koji smo predstavili našu destinaciju. Svaki dan je osmišljen drugačije, a između ostalog ponudili smo posetu Sremskoj kući, koncert CTKU „Kosta Abrašević kao i viteške igre na Bačkoj tvrđavi“.

Pogledaj: Tomislav Đuretić: Vratili smo se kao pobednici

Pogledajte i pobednički spot na ovogodišnjem SSŠ „Dr Radivoje Uvalić“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here