OK Panonija – „Rame uz rame“ sa aktuelnim prvakinjama

550

BAČKA PALANKA: U okviru drugog kola prolećnog dela takmičenja za odbojkašice u Drugoj ligi Srbije OK Panonija je na domaćem terenu, nakon šest uzastopnih pobeda, doživela poraz od gostujuće ekipe iz Rume.

Nakon dva i po sata krajnje uzbudljive i neizvesne igre aktuelni prvak lige iz Rume je došao do pobede od 3:2. Peti set je pripao gošćama sa samo dva poena razlike i time je OK Panonija, kao najmlađa ekipa u ligi, pokazala, kako u ovoj, tako i u prethodnim utakmicama, da može „rame uz rame“ da se nosi sa mnogo starijim i iskusnijim ekipama.

„Odgovoran i disciplinovan pristup treninzima, poštovanje dogovora kako na terenu, tako i van njega, maksimalna posvećenost, dobra atmosfera i timski rad, su sve faktori koji dovode do ovakvog uspeha jedne mlade ekipe, koja iz utakmice u utakmicu pokazuje sve bolju igru ostavljajući na terenu srce i poslednji atom snage. Čestitam devojkama na svemu što su pokazale u ovoj utakmici i verujem da jedino ovakav  trud i zalaganje i dovode do pobeda.“ – izjavila je nakon meča za BAP VESTI trener domaće ekipe Nataša Borki.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here