Filmski i pozorišni repertoar

Februarski repertoar u Gradskom bioskopu u Bačkoj Palanci

0
713

Zima je pravo vreme za odlazak u bioskop. Dobar film, pravo društvo, kokice i eto idealnog načina da provedete slobodno vreme.


Evo šta sve možete pogledati u Bačkoj Palanci u Gradskom bioskopu tokom februara.

Petak, subota i nedelja (9., 10. i 11. februar)

U gradskom bioskopu od 20 časova pogledajte film „S ljubavlju Vinsent: Misterija van Goga“

Život i kontroverzna smrt Vinsenta van Goga ispričana preko njegovih slika i likova na njima. Intriga se otkriva kroz intervjue s likovima koji su bili najbliži Vinsentu i kroz dramatičnu rekonstrukciju događaja koji su doveli do njegove smrti. Film prikazuje 120 van Gogovih najpoznatijih slika. Radnja, koja je preuzeta iz 800 pisama koje je slikar sam napisao, vodi nas do značajnih ljudi i događaja u vremenu pre njegove nočekivane smrti. Svaka scena naslikana je tehnikom kojom je i sam Vinsent slikao.


Petak, subota i nedelja (16., 17. i 18. februar)

Ova tri dana, u Gradskom bioskopu od 20 časova biće prikazan film „Igra vešala“ sa Al Paćinom u glavnoj ulozi.

Detektivi odeljenja za ubistva udružuju se sa kriminalnim profajlerom kako bi uhvatili serijskog ubicu, čiji su zločini inspirisani dečijom igrom – igra vešala.


Četvrtak 22. februar

Pozorišnu predstavu za odrasle, „Midsummer night“ (Najluđa noć), pogledajte u četvrtak, 22. februara od 20 časova sa Milenkom Pavlovim, Ljiljanom Đurić, Marijanom Mićić i Gojkom Baletićem u glavnim ulogama.

Burleskna igrarija o ljubavnim zavrzlamama muškarca i žene. Bili su u braku, razišli se, pa se opet pomirili, neprekidno se optužujući za neverstvo. Žena poziva agenciju, u kojoj je osnovno sredstvo za ispitivanje – poligraf, što naravno izaziva nove nesporazume i nove zaplete, jer je vlasnik agencije upetljan u porodične odnose supružnika.


Petak, 23. februar

U gradskom bioskopu u petak, 23. februara biće prikazana dva filma. Animirani film „Pećinci“, sinhronizovan na srpski jezik, pogledajte od 16 časova.

Film „50 nijansi oslobođeni“ biće prikazan u dve projekcije – od 18 i 20 časova.

Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! Reditelj I ovog nastavka je Džejms Foli, dok scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nail Leonard.

Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu „Pedeset nijansi – Oslobođeni“ nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće i u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here