Pet novajlija iz „Vojvodine“

Fudbalski prvoligaš iz Čelareva dobro pazario u prelaznom roku.

950

Poslednjeg dana prelaznog roka bilo je veoma burno u čelarevskom prvoligašu „ČSK Pivari“.


Istina ovoga puta izdata je samo jedna ispisnica, zamenik kapitena Uglješa Jević preselio se u redove srpskog ligaša „Radnički“ iz Sremske Mitrovice da im pomogne u borbi za opstanak, a pod rukovodstvom novog trenera tima, bivšeg „ČSK“ – ovca Dragana Ivanovića.

Kako je tim iz Čelareva u ovom prelaznom roku napustio kompletan tim od jedanaest igrača, Čelarevčani su uspeli da dovedu četvoricu više. U ovom prelaznom roku „ČSK Pivaru“ je pojačalo čak 15 novih igrača. Neki su stigli još u januaru, a poslednjeg dana prelaznog roka i superligaš „Vojvodina“ iz Novog Sada je ispunila svoje obećanje.

Još u januaru stigla su dva trenera prvi Vladimir Buač i njegov pomoćnik Vlado Karakaš, a u minut do dvanaest i igrači Sinđić (igrao u Izraelu), zatim mlađi Zličić, Živković, Devetak i golman Vukašin Pilipović. Ovaj čuvar mreže je inače Čelarevčanin, sin nekadašnjeg golmana „ČSK Pivare“, „Bačke“ i „Bečeja“ iz prvoligaških dana Dragana Pilipovića, kasnije drugoligaškog sudije u Srbiji.

– Izgurali smo ovaj prelazni rok na zadovoljstvo uprave i kluba. Bilo je teško, ali nam je „Vojvodina“ pritekla u pomoć i stručno i u igračkom kadru. Neki su nam se vratili poput Stanića, Šljivančanina, Radovića, Krstanovića, a imamo pet-šest koji su po prvi put ovde. To su Radovanović, Tekijaški i Škorić, svi iz Beograda, Mušikić iz novosadskog „Proletera“, Blagojević i Pantić iz „Spartaka“. Mislim da će biti dosta vremena do početka prvenstva da stručni štab uigra tim i pronađe pravu jedanaestoricu koja će se uspešno suprotstaviti prvoligaškim timovima, kaže sportski direktor „ČSK Pivare“ Mihajlo Ilić.

Pivarci su odigrali dve prijateljske utakmice, a u subotu je na redu treća. Treća i najozbiljnija gde će se videti šta i koliko može mladi tim protiv vodećeg tima Srpske lige – Vojvodina u Bečeju.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here