Nijedan čep ne sme da se baci!

Humanitarna akcija "Čepom do osmeha"

0
1183

Akcija „Čepom do osmeha“ se nastavlja pa ni ovi hladni dani ne sprečavaju najmlađe građane naše opštine da sakupljaju čepove i donose ih u redakciju palanačkih „Nedeljnih novina“.


Novi i stari sakupljači

Redakciju su nedavno posetili mališani iz Silbaša u želji da daju svoj prilog akciji „Čepom do osmeha“. Braća Vukašin i Uroš Subotin su prvi put doneli čepove. U tome su im pomogli Mrkovići: Lazar, Vuk i Nevena, stari skupljači čepova iz Gajdobre.


Milana Miloradov – treći put

Bačkopalančanka Milana Miloradov po treći put je donela čepove.

– Učiteljica Gordana Basarić, nam je govorila o važnosti sakupljanja čepova i ja sam odmah počela da ih sakupljam. Pomoć mi pružaju mama Marina, i bake Zlata i Piroška. Nije mi bilo teško da ih donesem, a to ću sigurno činiti i dalje – rekla je u jednom dahu Milana, koja je svojim vršnjacima, ali i drugoj deci, predložila da se u što većem broju uključe u ovu akciju.


Nijedan čep ne sme da se baci!

Četiri učenice i jedan učenik IV-2 razreda OŠ „Desanka Maksimović“, došli su u redakciju sa čepovima koje su sakupljali, kako su rekli na različitim mestima. Milica Karanović, Željka Savić, Simeona Kuzmanović, Sofija Savić i Kristian Hilkene su poručili da će i dalje nastavljaju sa prikupljanjem čepova.

– U školi nas uče da ni jedan čep ne sme da se baci, i mi se tako i ponašamo. Učiteljica Snežana Đaković, stalno nas podstiče na ovu humanitarnu akciju – rekli su ovi đaci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here