Sleteo autobus koji je prevozio đake do Bačke Palanke

4298

GAJDOBRA: Jutros oko 7 časova i 15 minuta na putnom pravcu između Gajdobre i Nove Gajdobre dogodilo se sletanje sa puta autobusa prevoznika „Dunavprevoz“. Radi se o autobuskoj liniji kojom se od Paraga do Bačke Palanke u jutarnjem terminu uglavnom prevoze đaci koji pohađaju nastavu u bačkopalanačkim srednjim školama.

Za BAP VESTI o ovom događaju više detalja izneo nam je Dušan Đukić – šef saobraćaja u Dunavprevozu.

„Jutros oko 7 i 15 naš autobus je saobraćao na liniji Parage – Bačka Palanka. Na deonici puta između Gajdobre i Nove Gajdobre pre krivine iz suprotnog pravca se kretala kolona vozila. Usled klizavog puta, neko od vozača iz suprotnog smera skliznuo je prema sredini puta.

Naš vozač, kako bi izbegao direktan sudar, morao je da se pomeri u desnu stranu. Pošto je put bio klizav točak je uhvatio bankinu i zaglavio. Kako se radi o iskusnom vozaču, naizgled opasna situacija prevaziđena je na sreću bez povređenih.

U autobusu je bilo 20 putnika i na licu mesta je utvrđeno da niko nije povređen. Autobus je u voznom stanju“ – izjavio je Dušan Đukić.

 

 

1 KOMENTAR

  1. Želim samo na ovom mestu da pohvalim vozače Dunav Prevoza na liniji Novi Sad Bileća. Sve pohvale za njihovu uslužnosti, ljubaznosti, profesionalnost.
    Moja majka je 05.03.2018 putovala iz Bileće za Novi Sad i celo juto mi bukvalno probi uši kako su vozači Dunav Prevoza divni i kako bi ih pohvalila na sva zvona da ima gde.
    Želim još jednom da im se zahvalim za ljubaznot prema mojoj majci i da im odam sva moguća priznja za profesionalnost.
    Bosiljka

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here