Koji ste tip ličnosti na osnovu izbora naočara?

1798

U ovom testu možete saznati nešto više o svojoj ličnosti. Kakvog ste karaktera, kako komunicirate i kako se ponašate u raznim situacijama. Potrebno je samo da odaberete jednu od sedam boja naočara i saznate kojem tipu ličnosti pripadate.

  1. Crvene naočare
  2. Ljubičaste naočare
  3. Plave naočare
  4. Crne naočare
  5. Narandžaste naočare
  6. Zelene naočare
  7. Žute naočare

Dobro razmislite i zamislite boju naočara koja bi vam najviše odgovarala i koju biste najradije nosili.

[wonderplugin_slider id=14]

 

 

Rezultati testa

  1. Istraživač

Vi ste vrlo energična osoba, željna dinamike, brzine i takmičenja. Volite da istražujete i stalno tražite odgovore na lična i metafizička pitanja. Lako preduzimate akcije posebno kada vas zainteresuje nešto novo. Imate odlične organizacione sposobnosti i lako završavate više stvari odjednom. Vaš um je brilijantan, lako zapažate detalje i još lakše izvodite zaključke. Isto tako brzo prelazite iz sfere misli na konkretnu akciju.

 

 

  1. Romantičar

Vi ste tiha ali druželjubiva osoba koja ima razumevanja za sve oko sebe. Spremni ste da dajete sebe u emotivnom smislu i uvek ste podrška nekome. Vaša uviđavnost  i nežnost lako privlače druge ljude vama. Imate izraženu intuiciju i sigurno posedujete brojne umetničke talente. Često nekome, prerano ili preterano verujete, pa se veliki broj puta i razočarate. Onda se povlačite iz realnog sveta i plovite nekim svojim snovima.

 

 

  1. Posmatrač

Imate metodičan pristup životu i ništa ne prepuštate slučaju. Oprezni ste i zato pre svake akcije prvo dobro analizirate i posmatrate. Kako  u vašoj prirodi dominira pre svega hladan racio u stanju ste da doprete u srž svake haotične situacije i odvojite bitno od nebitnog. Realni ste, dobro procenjujete ljude i vaš sud o nekome je dragocen. Zalazite do takvih detalja da fascinirate sve oko sebe. Živite prilično povučeno, malo se družite, osim onima sličnim sebi.

 

  1. Perfekcionista

Analitični ste i praktični, to su vaše glavne osobine. Oštroumni ste i skloni nauci, kao i svim poslovima koji zahtevaju dobru organizaciju. Kada ste pred nekim zadatkom, fokusirate se maksimalno na rešenje i pružate svoj maksimum kako bi perfektno sve obavili.  Nikada ne prestajete da učite i stalno stičete nova znanja jer morate da idete u korak sa vremenom. Unapred sve planirate i ne volite nimalo iznenađenja. Savesni ste, odgovorni i principijalni.

 

  1. Avanturista

Radoznali ste i energični. U stanju ste da lutate po celom svetu u potrazi za avanturama. Spadate u ekstrovertne osobe, večiti ste optimista i entuzijasta kojeg je teško zadržati na jednom mestu. Volite česte promene i ne možete da mirujete. Brzo razmišljate, a još brže svoje misli pretvarate u konkretne akcije. Kada nešto želite, u stanju ste sve da učinite da bi svoje želje ostvarili. Volite da stičete uvek nova iskustva, da istražujete i da život pretvorite u zanimljivo putovanje.

 

  1. Pokrovitelj

Vi ste snažna stabilna osoba i često oslonac drugima. Volite sva moguća materijalna zadovoljstva i težite da ih priuštite sebi , a i drugima. Odlični ste u stvaranju novca i svojim idejama i planovima lako zarađujete. Potpuno ste posvećeni onome što volite i onima koje volite. Nikada se previše ne rasplinjujete i uvek sledite jedan put, koji ste sebi zacrtali. Ljudi vas vole jer ste srdačni i predusretljivi uvek puni razumevanja.

 

 

  1. Realizator

Samouvereni ste i spremni da koristite svoj um za rešavanje najkomplikovanijih problema. Lako preuzimate inicijativu za rešavanje najzamršenijih situacija. Uvek ispred sebe imate jasne ciljeve i posvećeni ste njihovj realizaciji. Večiti ste optimista i svaki problem posmatrate kao izazov verujući u krajnji uspeh. Energični ste i uvek u nekom poslu težeći da ga odradite odlično, bolje od svih. Ambicozni ste i lako u životu napredujete.

 


Uskoro stiže proleće, a sa prolećem i prvi intenzivniji zraci sunca. Pogledajte modele sunčanih naočara za novu sezonu i izaberite one koji će oslikati vas i vaš karakter.

VAŠA

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here