Novi konkurs Carlsberg i Dunđerski Fondacije za lokalne projekte

0
982

Već treću godinu za redom Carlsberg i Dunđerski Fondacija raspisuje konkurs za novčanu donaciju projektima od lokalnog značaja u Čelarevu i Opštini Bačka Palanka i poziva zainteresovane organizacije da se prijave.


Na ovaj način, fondacija, motivisana prošlogodišnjim uspehom sa devedeset prijavljenih projekata i osamnaest realizovanih, zajedno sa sugrađanima nastavlja da ulepšava svoju sredinu i svakodnevicu njenih stanovnika.

Konkurs je otvoren od 1. marta do 1. aprila 2018. godine, a pravo da učestvuju imaju sve registrovane grupe, institucije, organizacije i klubovi sa sedištem u Opštini Bačka Palanka.

Zainteresovani mogu da apliciraju sa projektima iz oblasti: Očuvanje kulturne baštine i promovisanje kulture, ekologija/zaštita životne sredine, podrška nauci, obrazovanju i sportu, odgovorna konzumacija alkohola, infrastrukturni i drugi projekti čiji je cilj unapređenje životnog standarda stanovništva i poboljšanje opštih uslova življenja u Čelarevu ili u Opštini Bačka Palanka. Za odabrane projekte koji zadovolje izborne kriterijume, Carlsberg i Dunđerski Fondacija obezbediće vredne novčane donacije.

Više informacija o konkursu i načinu prijavljivanja nalazi se na zvaničnoj internet stranici fondacije: www.cdfondacija.rs

Kompanija Carlsberg Srbija već dugi niz godina posvećena je razvoju lokalnih zajednica u kojima posluje, a kroz Carlsberg i Dunđerski Fondaciju nastavlja da neguje bogatu tradiciju ulaganja u dobrobit društva, poteklu od dva pasionirana ljubitelja piva i dobročinitelja – Jakob K. Jakobsena, osnivača pivare Carlsberg u Kopenhagenu i Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here