Zagrejte se za vikend u Corner baru uz kvalitetan zvuk

0
990

Corner bar je tradicionalno mesto sjajnog provoda, a vikendi u Corner baru su i pravo vreme za to. Pogledajte najavu vikenda.

Ovaj vikend u Corner Baru u Bačkoj Palanci, po prvi put, zvanični vikend rezident DJ-eva.

PETAK, 02.03.

U duhu svetske #techno prestonice #Berlin-a, tvrd i masan zvuk kakav i odlikuje Baneta Kneževića, sasvim sigurno će vas razdrmati i zagrejati za na 20-ak stepeni plusa. Sa sigurnošću vam prenosimo da će biti veoma kvalitetno. Imaćemo priliku da čujemo šta jedan underground techno zaista može da pruži. Jedno je sigurno, odlična žurka i kvalitetna muzika su zagarantovani. Zato nemojte propustiti priliku da u Bačkoj Palanci čujete nešto jači zvuk, koji će ovaj momak zavrteti u petak i tako upotpuniti sjajan vikend koji je pred nama.

SUBOTA 03.03.

Njegov muzički ukus je jedan od istančanijih i specifičnijih na sceni. Suvi perfekcionista, sve mora da zvuči i uklapa se fenomanalno. On na manje ne pristaje. Carlo Gotovac u #subotu sprema eksperimentalni set specijalno za jedno od njegovih dražih mesta.

Nešto potpuno novo i drugačije u Bačkoj Palanci je definitivno CORNER BAR na adresi Veselina Masleše 21.  Na samom uglu, prelepo ušuškan bar sa potpuno toplim ambijentom i osobljem koje je uvek spremno na šalu i osmeh, dok nastoji da zadovolji potrebe i ukuse svih gostiju.

Ovaj nedavno otvoren kafić nudi raznovrstan repertoar zabavnog programa koji se sastoji od akustičnih svirki u kombinaciji sa DJ-evima u prvom planu, a sve više i sa stand up i experimentalnim sadržajima.

U kafiću koji će Vas osvojiti već pri prvom dolasku očekuje vas moderno uređen enterijer, prijatna atmosfera i pregršt pozitivne energije  Ljubazno i veoma uslužno osoblje dočekaće Vas i ponuditi Vam široku paletu osvežavajućih pića i vrhunske kafe najbolje u gradu.

Gde se nalazi:

Radno vreme:

Nedelja – četvrtak: od 08:00 do 00:00

Petak – subota: od 08:00 do 01:00

Posetite Corner bar na njihovoj facebook stranici.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here