Danas i sutra padavine, a potom topljenje snega

0
542

U Srbiji će danas pre podne biti pretežno oblačno, ponegde s kišom, na severu i istoku Srbije sa snegom ili ledenom kišom.


Sredinom dana i posle podne prognozira se kratkotrajni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Uveče i u toku noći novo naoblačenje s kišom i snegom. Vetar će biti slab i umeren, na istoku i planinama jak, zapadni i severozapadni, a tokom dana biće u slabljenju i skretanju najpre na istočni, a uveče i noću na severni.

 

Najniža temperatura biće od minus pet od tri stepena Celzijusa, a najviša od nule na severu do 11 stepeni na jugu Srbije.

I u Bačkoj Palanci će danas ujutro biti oblačno, uz slab sneg ili kišu uz poledicu. U toku dana uglavnom suvo uz kratkotrajno razvedravanje.

Uveče i noću očekuje se novo naoblačenje s kišom i snegom. Vetar će biti slab i umeren, zapadni, posle podne i uveče u skretanju na istočni i severoistočni. Najniža temperatura oko nule, najviša oko 2 dva stepena.

Prema izgledima vremena do 10. marta, u nedelju ujutro i pre podne oblačno s kišom i snegom. Posle podne i uveče kratkotrajno razvedravanje.

Naredne sedmice biće toplije uz čestu pojavu kiše i intenzivno topljenje snega u nižim i brdskim predelima, a postepeno na planinama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here