OK Panonija – Seniorke sigurne, pionirke ostvarile veliki uspeh

1169
Seniorska ekipa OK Panonija (2017/18)

Seniorke Panonije lagano do pobede protiv Šiđanki

BAČKA PALANKA: Odbojkašice Panonije su na domaćem terenu zabeležile još jednu pobedu u prolećnom delu takmičenja u Drugoj Ligi Srbije, maksimalnim rezultatom 3:0 protiv ekipe OK „Max“ iz Šida.
„Teško je naći motivaciju za igru protiv ekipe koja se po kvalitetu znatno razlikuje od nas, što pokazuje i njihova trenutna pozicija na tabeli. Nije prikazana kvalitetna odbojka, ali su bitna nova tri boda koja nas uvode u trku za četvrto mesto u ligi.“ – za BAP VESTI izjavila je trener Nataša Borki.

Veliki uspeh pionirske ekipe OK Panonija

Pionirke Panonije u subotu su službenim rezultatom zabeležile 3 boda, zbog nedolaska ekipe Subotice. Ovom pobedom ostvarile su veliki uspeh, plasman među 8 najboljih ekipa Vojvodine.
„Na žalost, ove bodove smo osvojili službenim rezultatom. Iako je ekipa Subotice poslednje plasirana na tabeli, dobro bi nam došla utakmica više. Ovo je veliki uspeh veoma mlade ekipe, u kojoj dominiraju devojčice 2004. godišta. Cilj je ostvaren, no sada postavljamo novi,a to je plasman na finalni turnir pionirskog prvenstva Vojvodine, gde će se naći 4 najbolje ekipe.“ – izjavio je trener Stevan Nikolajević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here