Corner bar: Nju treba i čuti i videti!

0
3194

Corner bar je tradicionalno mesto sjajnog provoda, a posebno ovaj petak u Corner baru je i definitivno vreme za to jer nastupa

Sophia Morel


Ona je umetnica u usponu koja kombinuje mnoštvo muzičkih žanrova od housa do eksperimentalne elektronike. Pored toga odlikuje je jedan od najlepših vokala na našoj sceni koji se ne libi da upotrebi.

Njeni bogati DJ setovi predstavljaju ono u šta ona veruje – donose pozitivnost, ljubav i iskrenost u sjajnom vajbu. Njena energija ističe ono zaista važno u životu.

Takođe u 2018/2019. godini Sophia Morel će izdati i svoj prvi debitni album kojim će saokružiti celokupan dosadašnji rad u muzici i umetnosti uopšte.

 

Predstavnica je jednog od najaktuelnijih party brendova u zemlji Sunday Beat, zabeležila je veliki broj nastupa u zemlji, pretežno u Beogradu, u većem delu Evrope, a redovna je gošća na žurkama u Parizu i New Yorku.

A evo i njenog obraćanja pred nastup:


Nešto potpuno novo i drugačije u Bačkoj Palanci je definitivno CORNER BAR na adresi Veselina Masleše 21.  Na samom uglu, prelepo ušuškan bar sa potpuno toplim ambijentom i osobljem koje je uvek spremno na šalu i osmeh, dok nastoji da zadovolji potrebe i ukuse svih gostiju.

Ovaj nedavno otvoren kafić nudi raznovrstan repertoar zabavnog programa koji se sastoji od akustičnih svirki u kombinaciji sa DJ-evima u prvom planu, a sve više i sa stand up i experimentalnim sadržajima.

U kafiću koji će Vas osvojiti već pri prvom dolasku očekuje vas moderno uređen enterijer, prijatna atmosfera i pregršt pozitivne energije  Ljubazno i veoma uslužno osoblje dočekaće Vas i ponuditi Vam široku paletu osvežavajućih pića i vrhunske kafe najbolje u gradu.

Gde se nalazi:

Radno vreme:

Nedelja – četvrtak: od 08:00 do 00:00

Petak – subota: od 08:00 do 01:00

Posetite Corner bar na njihovoj facebook stranici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here