Nova pobeda seniorki OK Panonije, pionirke dobile protivnika u četvrtfinalu

551

Seniorska ekipa OK Panonija

SRBOBRAN: Pet kola pre kraja prvenstva za sezonu 2017/18 palančanke su zabeležile još jednu pobedu u gostima, ovog puta protiv OK Elanvolley iz Srbobrana rezultatom 3:2.

Domaćini su na ovom meču bili veoma motivisani i pokazali veliku borbenost na terenu, međutim to nije bilo dovoljno i za pobedu.
„Sada, pred kraj sezone, kada smo uveliko ostvarili i više od svog cilja, a to je bio opstanak u ligi, kadetska ekipa OK Panonija, bez moje pomoći u samoj igri, pokazuje sve više zrelosti i odgovornosti, što smatram da je rezultat njihovog velikog zalaganja, truda i dobrog rada. Čestitala bih devojkama na jos jednoj pobedi nakon teške i rezultatski neizvesne utakmice.“ – izjavila je trener Nataša Borki.
Na ovoj utakmici nastupile su: Majkić, Milovac, Zorić, Stanojev, Knežević, Ðurković, Malivuk, Vojinović i Ninković.

Pionirska selekcija OK Panonija

PRIGREVICA: Pionirke Panonije ovaj vikend nastupile su u okviru 2. vojvođanske lige u Prigrevici protiv Bum voley-a i tom prilikom pretrpele poraz rezultatom 3:2.
„Ovu Utakmicu iskoristili smo za pripreme za 1. četvrtfinalnu utakmicu, koja će se igrati sledece nedelje. Bez obzira na poraz, zadovoljan sam igrom“ – izjavio je trener Stevan Nikolajević.
Poznat je protivnik pionirki Panonije u četvrtfinalu,a to je ekipa NS Voley tima, zvanični vicešampion Vojvodine.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here