Branko Vujaković dobio automobil

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

3004

Prvi krug ovogodišnje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, doneo je veliku radost Obrovčaninu Branku Vujakoviću koji je postao vlasnik automobila.


– Poslao sam nekoliko koverti sa računima i kao većina učesnika ove nagradne igre očekivao sam da će se baš meni sreća osmehnuti. Da budem iskren, nadao sam se nekoj od nagrada, ali najmanje sam očekivao da će to biti putnički automobil – kaže Branko Vujaković.

[wonderplugin_slider id=13]

 

– Od prošle godine, kada je ustanovljena ova nagradna igra, u svakom njenom kolu sam učestvovao, pa se na kraju, moja upornost isplatila. Direktan prenos izvlačenja nagrada, pratio sam putem malog ekrana u Klubu penzionera „Zabranjeno starenje“ u Obrovcu, gde radim kao konobar.

Međutim, gosti su tražili da ih poslužim u trenutku baš kada je izvučen moj koverat, tako da nisam uspeo da vidim ni čujem, da sam jedan od 12 srećnih dobitnika „Fijata 500 L“.

Moj prijatelj Milorad Ćirko, obavestio me je telefonom odmah po izvlačenju nagrade o tome. U prvom trenutku nisam poverovao, već sam mislio da je to neka šala. Pola sata nakon završetka izvlačenja nagrada, pozvali su me iz RTS –a, i obavestili me. Mojoj sreći tada nije bilo kraja. Osmog marta u Kragujevcu uručeni su mi ključevi od automobila.

Mada automobil poseduje tek nekoliko dana, Branko bar za sada o svom novom četvorotočkašu govori samo u superlativu. – Obećao sam Miloradu Ćirku koji mi je prvi javio lepu vest, da ću ga častiti mojim sadašnjim automobilom „Jugo 55“, i ovo obećanje ću ispuniti. Kada je u pitanju nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ i dalje ću u njoj učestvovati. Savetujem i drugima da učestvuju u nagradnim igrama, jer jedino ko igra taj i dobija – zaključio je na kraju Branko Vujaković.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here