Alexandar cosmetics – Najkvalitetnija linija proizvoda za vašu negu

0
3023

Alexandar Cosmetics – Bačka Palanka

Osnovna delatnost ove kompanije je, najkraće rečeno – lepota! Ovde možete pronaći najkvalitetnije proizvode za lepotu, koji su namenjeni profesionalnoj salonskoj, kao i ličnoj upotrebi.

Među našim vernim klijentima nalaze se brojni saloni lepote, kozmetički i frizerski saloni, saloni za manikir i pedikir, spa centri, make-up studiji i akademije, kao i svi oni koji su u potrazi za proizvodima svetskih brendova iz oblasti našeg poslovanja.

Nova lokacija!

Prodavnica Alexandar Cosmetics se nalazi u Bačkoj Palanci u Ulici Jugoslovenske Armije broj 27.

NOVO!

Zakažite konsultacije za šminkanje sa profesionalnom šminkerkom Ninom Karanović svakog radnog dana od 17 do 20 časova. Naučite kako pravilno da se šminkate i istaknete ono najepše na vama.

Iskustvo i tradicija U SLUŽBI LEPOTE

Ono što nam je prioritet i što smo naučili, tokom vremena, pažljivo da osluškujemo jesu potrebe i zahtevi naših klijenata i kupaca. Kao rezultat toga, oformili smo izuzetno bogat prodajni asortiman, koji obuhvata više od 20.000 artikala, što je brojka koja se stalno uvećava.

POVERENJE NA PRVOM MESTU

Najvažniji preduslov našeg poslovanja jeste odnos sa kupcima i klijentima, koji odlikuju profesionalnost i prisnost. Zahvaljujući tome, izgradili smo reputaciju kompanije koja je uvek spremna da izađe u susret Vašim potrebama. Naše stručno i ljubazno osoblje u potpunosti je fokusirano na svakog pojedinačnog kupca, u nameri da prepozna i odgovori na njegove želje i potrebe.

Pročitaj više: Glavni trik za tajnu lepe i negovane kose

NA SAMOM IZVORU SVETSKIH TRENDOVA

Jedna od ključnih vrednosti kompanije Alexandar Cosmetics je konstantan proces učenja i usavršavanja. Zbog toga smo redovni posetioci najznačajnijih svetskih dešavanja iz oblasti lepote. Takođe, u stalnoj smo komunikaciji sa istaknutim svetskim i domaćim stručnjacima, kako bi pažljivo odabrani brendovi, u skladu sa onim što je potrebno našim klijentima i kupcima, bili deo naše ponude.

RADO DELIMO SVOJE ZNANJE I ISKUSTVA

Kako bismo sve ono što smo naučili i saznali delili sa klijentima i kupcima, u okviru naše kompanije organizujemo edukacije i seminare, koji predstavljaju jedinstvenu priliku da upoznamo sve zainteresovane sa najnovijim linijama proizvoda i načinima na koje se oni mogu koristiti. Takođe, sprovodimo programe individualne obuke profesionalnog šminkanja, nadogradnje noktiju i trepavica, skrojene po meri naših polaznika. Naši edukatori su iskusni stručnjaci sa međunarodnim priznanjima. Svaki naš polaznik, nakon uspešno savladanog kursa, dobija sertifikat koji potvrđuje njegove stečene veštine.

 

POSETITE NAS

Bačka Palanka

Ulica Jugoslovenske Armije 27.  Pogledaj na MAPI

 

RADNO VREME:

TEL: 021 75 36 54

pon – pet: 09 – 20h

subota: 09 – 14h

nedelja: neradna

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here