Miroslav – Mika Rodić novi predsednik KKK Tarkett

1819

BAČKA PALANKA: U ponedeljak 26.03.2018. godine u prostorijama kluba održana je izborna skupština Kajak Kanu Kluba Tarkett. Skupštini je prisustvovalo 22 od ukupno 30 članova sa pravom glasa.

Nakon 12 godina izabran je novi predsednik kluba i novo rukovodstvo. Boris Keber, koji je vršio funkciju predsednika od 2006. godine predao je palicu dugogodišnjem treneru kluba i bivšem selektoru reprezentacije Srbije Miroslavu – Miki Rodiću. Kao novi članovi upravnog odbora izabrani su: Veselin Vesković, Aleksandar Borković, Zoran Gašić, Slaviša Vekić, Miladin Budiša i Boris Keber. Ujedno je izabran i novi nadzorni odbor i disciplinska komisija.

Miroslav – Mika Rodić je po preuzimanju funkcije izneo plan za naredni period i prezentovao nove ideje koje će doneti osveženje u načinu rada i funkcionisanja kluba. Akcenat je i dalje na radu sa najmlađim kategorijama i masovnosti, koji su preduslov u razvoju i stvaranju vrhunskih takmičara, a koji su do sada dostojno predstavljali klub i našu Bačku Palanku širom sveta.

Klub ove godine slavi jubilej – 50 godina uspešnog rada i planira se dopunjeno izdanje monografije kluba, koje kao i prethodno piše i uređuje Dragutin-Karlo Kostelac.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here