Pionirke OK Panonije četvrte u Vojvodini

1017

Pionirska selekcija

SREMSKA MITROVICA: Na finalnom turniru pionirskog prvenstva Vojvodine, održanom u nedelju 01.04.2018. godine  odbojkašice Panonije zuzele su 4. mesto.

U prvoj utakmici izgubili su od ekipe Jedinstva iz Stare Pazove, rezultatom 3:0. U borbi za 3. mesto izgubile su od Kleka 3:2. Iako su vodile 2:0 u setovima i 22:17 u četvrtom, nisu uspele da utakmicu reše u svoju korist.

Poredak ekipa nafinalnom turniru

1. Jedinstvo – Stara Pazova
2. Tempo – Sremska Mitrovica
3. Klek – Klek
4. Panonija – Bačka Palanka

„Čestitatam odbojkašicama iz Stare Pazove na tituli, kao i odbojkašicama Kleka na sjajnoj igri i velikom preokretu. Bar mi znamo kakav je osećaj biti prvak Vojvodine. Takođe čestitatam mojim odbojkašicama na ovom za nas velikom uspehu, ako se uzme u obzir da je generacija mlađa za 1 godinu od propisane. Upravo to neiskustvo i igračka nezrelost su nam nedostajali da nešto više uradimo na ovom turniru.“ – izjavio je trener OK Panonija Stevan Nikolajević.

Stevan je dodao i da su pravi primer drugarstva i podrške mlađim kategorijama prvotimke OK Panonije, koji igraju 2. ligu Srbije, a koji svoje mlađe klubske drugarice pratile tokom svih utakmica Pionirkog prvenstva Vojvodine.

Sastav: Ninković, Zelenoviċ, Zorić, Radovanov, Mandić, Novaković,Dimitrić, Kolbas, Štrbac, Mičić, Paroški, Đukić.


Seniorska ekipa

FUTOG: U predposlednjem kolu Druge Lige Sever,odbojkašice OK Panonija su na gostujucem terenu u meču protiv OK Futog West doživele poraz rezultatom 3:1.

„Nismo prikazali igru koja nas je tokom sezone odlikovala protiv starijih i iskusnijih ekipa. Drugi set koji smo uspeli da osvojimo je bio i jedini u kojem smo pokazali našu igru. Protivnik je bio bolji i zasluzeno osvojio tri boda na svom terenu“, izjavila je trener Nataša Borki.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here