Uskršnji vikend u Mojoj Kafanici

0
1639

Moja Kafanica se nalazi se u samom centru Bačke Palanke, i već neko vreme predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u gradu. Ovde je zabava uvek zagarantovana! Ova kafana svojim enterijerom i opremljenošću zauzima jedno od mesta koji su najbolji za provod, u šta ste se do sada i uverili.

 

 

Doživite nezaboravne trenutke sa svojim najdražima i divno se provedite, a osoblje će vam to omogućiti u opuštenom i detaljno stilizovanom prostoru uz širok asortiman pića i fenomelnu muziku za koju će se ovog petka pobrinuti Koment bend.

NEZABORAVNI VESELI PETAK 06.04.2018.

 

Sprema se nezaboravna žurka

Drvene klupe i stolovi, opuštena atmosfera i uvek vesela ekipa ljudi koji posećuju ovu kafanu učiniće da i vi postanete njen stalni gost.

Jedino pravilo koje važi je da je osmeh obavezan, a i ako izostane za trenutak, Moja Kafanica će vas vratiti u pravo raspoloženje.

Ulaz je slobodan

rezervišite svoje ulaznice na vreme na broj telefona:  060/ 53 53 460


 

SUBOTA NA NAŠ NAČIN , 07.04.2018. 

U subotu vas očekuje već poznat duo koji garantuje fenomenalan provod. Bojana i Raša imaju odličan repertoar pesama idealan za subotu veče. Žurka počinje u 22 časa. Požurite da zauzmete svoje mesto.

Kako pravi provod izgleda pogledajte na facebook stranici Moje kafanice.

Ova kafana svojim enterijerom i opremljenošću zauzima jedno je od mesta koji su najbolji za provod u južnoj Bačkoj u šta ste se do sada i uverili, a ako još niste, krajnje je vreme.
Moja Kafanica – Bačka Palanka- Jugoslovenske Armije 2, 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here