Zauzeli osmo mesto

Kadeti RK "Lavovi BP" nastupili na "Youth cup" u Luksemburgu

0
427

Rukometaši kadetske ekipe „Lavova BP“ nastupili su na kadetskom Youth cup u Luksemburgu, nezvaničnom Evropskom prvenstvu za kadete.


Na ovom veoma kvalitetnom turniru je učestvovalo deset ekipa iz Danske, Italije, Austrije, Holandije, Luksemburga, Finske, Belgije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Palančani su se našli u grupi B sa ekipama „Tonder“ iz Danske, francuskim „Limožom“, „Nonantolom“ iz Italije i holandskom ekipom „Bevo“ i zauzeli su treće mesto sa 10 bodova uz tri pobede i jedan poraz.

Kadeti „Lavova BP“ su savladali italijansku „Nonantolu“ sa 15:14, francuski „Limož“ sa 14:11, „Bevo“ iz Holandije sa 16:15, dok su jedini poraz zabeležili od danskog „Tondera“ sa 11:12. Na kraju se u grupi B stvorio krug od tri ekipe sa po 10 bodova, a Palančani su imali najlošiju gol razliku od te tri ekipe i umesto borbe za jedno od prva tri mesta igrali su za plasman od pete do osme pozicije.

U borbi za plasman od petog do osmog mesta „Lavovi BP“ su izgubili od domaćeg „Didelanža“ sa 18:19. Da su imali malo više sportske sreće, Palančani bi zauzeli mnogo višu poziciju od osmog mesta, ali i ovako je ovaj rezultat za svaki respekt.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here