Zagarantovan provod u subotu veče u Corner baru

0
1322

CORNER BAR -Subota 14.04.2018

VEČE KOJE NE SMETE PROPUSTITI!

CAKE Beats je novosadska ogranizacija koja se već 4 godine bavi selekcijom i predstavljanjem najmodernijih tendencija u savremenoj HIP-HOP muzici kao i promocijom lifestyle-a koji je prati.

Kroz istoimeni serijal žurki, CAKE pruža sopstvenu viziju o ovoj subkulturi, do skoro zapostavljenoj u našem regionu, a koja posle skoro 40 godina od svog začeća čini današnji mejnstrim nezamislivim.

Zato ne propustite priliku da cujete nesto drugaciji zvuk, po ugledu na svetsku hip-hop i elektronsku scenu koju ce ovi momci zavrteti.

 

Za ovu žurku 80% kapaciteta je već rezervisano zato što pre rezervišite svoje mesto još danas preko facebook stranice Corner bara  ili preko telefona 0649224196.

 

Nešto potpuno novo i drugačije u Bačkoj Palanci je definitivno CORNER BAR na adresi Veselina Masleše 21.  Na samom uglu, prelepo ušuškan bar sa potpuno toplim ambijentom i osobljem koje je uvek spremno na šalu i osmeh, dok nastoji da zadovolji potrebe i ukuse svih gostiju.

Ovaj nedavno otvoren kafić nudi raznovrstan repertoar zabavnog programa koji se sastoji od akustičnih svirki u kombinaciji sa DJ-evima u prvom planu, a sve više i sa stand up i experimentalnim sadržajima.

U kafiću koji će Vas osvojiti već pri prvom dolasku očekuje vas moderno uređen enterijer, prijatna atmosfera i pregršt pozitivne energije  Ljubazno i veoma uslužno osoblje dočekaće Vas i ponuditi Vam široku paletu osvežavajućih pića i vrhunske kafe najbolje u gradu.

Gde se nalazi:

Radno vreme:

Nedelja – četvrtak: od 08:00 do 00:00

Petak – subota: od 08:00 do 01:00

Posetite Corner bar na njihovoj facebook stranici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here