OK Panonija pozvana na turnir u organizaciji OK „Crvena Zvezda“

881

Odbojkaški klub Panonija je i ove godine dobio poziv za učešće na 4. po redu turniru „Budi i ti zvezdica“. Turnir organizuje Odbojkaški Klub Crvena Zvezda i održava se 22.04.2018. u dvorani na beogradskoj Marakani. Na turniru učestvuju odbojkašice rođene 2004. godine.

Pored domaće ekipe Crvene Zvezde i bačkopalančanke Panonije, na turniru će učestvovati još 4 ekipe iz Srbije.
„Sa Crvenom Zvezdom sarađujemo već nekoliko godina. Saradnja i druženje sa njima uvek predstavlja zadovoljstvo, zato smo se i ove godine obradovali njihovom pozivu. Na ovaj turnir idemo sa gotovo celom pionirskom ekipom, osim par odbojkašica koje su 2003. godište. U ekipi ćemo imati i nekoliko odbojkašica koje su 2005. godište“ – izjavio je za BAP VESTI trener Stevan Nikolajević.

Učešće na Mini i Streetvolleyball turnirima u 2018. godini

Odbojkaski klub Panonija je proteklog vikenda započeo i novu sezonu Mini i Streetvolleyball turnira. Oni su učestvovali na turniru: CVS-ELBRACCO, koji je održan u Somboru u SRC Mostonga. Panonija je nastupila sa godištima 2004, 2005, 2007 i 2008. Nakon ovog turnira u Panonijise planira i učestvovanje na turnirima u Subotici, Apatinu, Bečeju, a u junu će i OK Panonija organizovati turnir u Bačkoj Palanci.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here