Policija otkrila identitet vandala iz Bačke Palanke (VIDEO)

1
4783

BAČKA PALANKA: Video snimak dvojice mladića koji su u Ulici Jugoslovenske narodne armije u Bačkoj Palanci bezobzirno oborili drvo i uništili kantu za otpatke postao je viralan na društvenim mrežama.

Vandalski čin koji se dogodio prethodni vikend u sitne sate postao je glavna tema u Bačkoj Palanci, a građani su na mrežama osudili ponašanje mladića i bezobzirnu lomljavu gradske imovine. Ono što su dvojicu momaka uradila nije prošlo neopaženo ni kod policije.

Kako saznajemo, policiji niko nije prijavio da je uništena gradska imovina, ali su, kada su videli snimak, krenuli u potragu za mladićima. Identitet mladića je poznat. Za vandalski čin sumnjiče se dvojica maloletnika koje je policija identifikovala. Prema rečima našeg izvora, na ovom slučaju se još uvek radi i tek treba da se kvalifikuje delo za koje će se maloletnici teretiti, tako da se još ne obelodanjuju lični podaci počinioca.

1 KOMENTAR

  1. Odlično .Za njihov uzrast , blamaža je najveća kazna. Prema tome ,društveno korisni rad po gradu. Skupljanje otpada , pikavaca uređivanje javnih površina…..i.t.d. Verujte mi , više nikada im neće pasti na pamet. A grad bi mogao malo više kamera postaviti po gradu, čisto zbog kojekakvih huligana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here