Bačka silovito do pobede vredne opstanka (VIDEO)

1557

Bačka i Javor su slavili protiv Mladosti, odnosno Mačve, i to u gostima! Bačkopalančani su bili daleko bolji rival od za rezultat nezainteresovane Mladosti u Lučanima, te su sada na pragu opstanka u Super ligi.

Za to će im biti potreban trijumf u poslednjem kolu pred svojim navijačima protiv otpisanog čačanskog Borca, bez obzira na rezultat meča Javor – Rad.

Podsetimo, Bačka je posle ligaškog dela šampionata bila bolje plasirana od Javora i Rada, te je zbog toga u slučaju istog broja bodova posle plej-auta u prednosti nad pomenutim timovima.

Ivanjičani su u Šapcu vodili sa 2:0, do kraja su primili jedan gol, ali su odbranili prednost protiv takođe nezainteresovane Mačve.

Vrlo zanimljiv meč viđen je na Banjici. Rad je na kraju sa igračem manje slavio protiv Zemuna, ali i dalje nije obezbedio opstanak.

Za to će im biti dovoljan bod na gostovanju Javoru u poslednjem kolu. U slučaju da izgube, Građevinari će ostati u eliti samo ako Bačka ne pobedi protiv Borca.

Semafor šestog, pretposlednjeg kola plej-auta:
Borac – Radnik 2:0 (Mateus 47, Zoćević 53)
Mačva – Javor 1:2 (Gemović 70 – Mrkajić 17, 52)
Mladost – Bačka 1:3 (Pavlović 40 – Trivunović 16, Luković 18, Ilić 70)
Rad – Zemun 3:2 (Lutovac 42, Petrović 61. jedanaesterac, Petrović 62 – Podunavac 18, Simić 54)
Tabela: Mladost 27 bodova, Rad, Mačva, Radnik i Zemun po 25 bodova, Javor 23, Bačka 22, Borac 15.
Napomena: Opstanak su obezbedili Mladost, ali i Mačva, Radnik i Zemun, s obzirom da su posle ligaškog dela sezone bili bolje plasirani od Rada, Javora i Bačke.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here