Afera penal – Sudija Obradović pao na poligrafu!

884

Arbitar utakmice Spartak – Radnički (2:0), koji je dosudio nepostojeći jedanaesterac za Subotičane, nije prošao poligrafsko testiranje, zbog čega će biti zadržan u pritvoru.

Nakon što je u ponedeljak zadržan na saslušanju, fudbalski sudija Srđan Obradović od juče se vodi kao uhapšeno lice. Na prvom poligrafskom testiranju, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, utvrđeno je da arbitar iz Jagodine nije govorio istinu.

Osnovano se sumnja da razlog za dosuđen penal u Subotici na utakmici Spartak – Radnički (2:0) nije bio previd, već da postoji veza sa klađenjem.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=cxjsjE_mY40

Prema saznanjima policije, Obradović važi za pasioniranog kladioca, koji bi kao motiv za izmišljeni penal u Subotici mogao da ima igru „na dva penala“.

Neobične situacije u fudbalu, kao što su dva jedanaesterca na jednom meču, u kladionicama obično dobijaju jake kvote, pa je stoga i zarada velika i zagarantovana ako je ulog adekvatan.

[wonderplugin_slider id=24]

 

Takođe, istražni organi nisu isključili ni druge vrste motiva koji nemaju veze sa klađenjem.

Navlačenjem penala na derbiju direktno se umešao u izgled tabele, pa bi u daljem postupku moglo da se otkrije u čijem je interesu on to radio i da li mu je bila obećana nagrada za takvo suđenje.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here