Trivunović i Bjeloš prvi produžili ugovore

795

Iako je tek okončana Superligaška sezona, u taboru „Plavih“ i dalje je radno.


Naime, rukovodstvo Bačke je uveliko u planiranju i selekciji igračkog kadra za narednu Superligašku sezonu. Radi se na eventualnim dolascima i odlascima igrača, ali po pravilu kako je to već postalo deo tradicije u prostorijama kluba danas su prvo potpis na dalju vernost Bačkoj stavili i njeni kapiteni, Veseljko Trivunović i Miroslav Bjeloš.

Miroslav Bjeloš koji je kapitensku traku preuzeo upravo od Veseljka Trivunovića produžio je svoju vernost Plavima na još godinu dana, tačnije do juna 2019. dok je Veseljko Ttrivunović parafirao svoju vernost Bačkoj do kraja decembra 2018. godine.

Tehnički direktor kluba Lazar Vještica i oba kapitena Bjeloš i Trivunović ekspresno su postigli dogovor o nastavku saradnje na opšte zadovoljstvo svih u klubu a posebno navijača i simpatizera Plavih, jer igra Bačke na terenu sa njima i bez njih definitivno nije ista.

Miroslavu Bjelošu i Veseljku Trivunoviću čestitamo na produženju saradnje i potpisivanju novih ugovora i želimo im puno sreće i uspeha vodeći ekipu Bačke ka novim pobedama i uspesima.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here