Srbija staje 8. juna u znak protesta zbog rasta cene goriva

3663

Većina nas je na društvenim mrežama dobila poruku u kojoj „neko“ organizovano širi poruku da će tačno 8. juna ove godine u određeno vreme da stane saobraćaj u znak protesta zbog poskupljenja goriva!


Ovo je prvi put da se ovako nešto dešava u Srbiji, a pretpostavljamo da je na ideju „neko“ došao zbog fotografije koja nedeljama kruži društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi građani Nemačke kako su svi zajedno pogasili motore automobila zbog skupe cene goriva.

Akcija je uspela i cene su ostale iste. Između ostalog pogledajte originalnu poruku koja kruži po internetu (bez pravopisnih promena):

[wonderplugin_slider id=26]

 

08.06.2018 u 17h se zaustavlja saobraćaj baš u znak protesta cena goriva u Srbiji… Ovo mora da se širi dalje, da cela Srbija bude obaveštena, znači svi gradjani Srbije 08.06.2018 u 17h staju na ulicama gde god se našli u tom trenutku, a bili bi najbolje u glavnim ulicama… Pravimo zastoj na sat vremena svakog dana u 17h od 08.06.2018 pa nadalje sve dok se cena goriva ne smanji… Prosto i jednostavno.Siri dalje !!!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here