Bačkopalančani još jednom pokazali humanost

Održan humanitarni koncert za Josipa Hadravu

0
1062

U četvrtak 31. maja, sa početkom u 19 časova, održan je humanitarni Rok koncert u organizaciji Ustanove Kulturni centar Bačka Palanka.


U prijatnom ambijentu bašte Narodne biblioteke “Veljko Petrović”, nastupile su grupe: “Skok 77” iz Čelareva, “Gud tajms” i “Santos Braders” iz Bačke Palanke.

Od Maje Kuljić, zadužene za odnose sa javnošću u Kulturnom centru Bačka Palanka, saznali smo još:

– Ulaz na koncert je bio dobrovoljni prilog namenjen za lečenje Josipa Hadrave iz Čelareva i tom prilikom prikupljeno je 48.500 dinara. Tokom posete Josipu, kada smo mu predali prikupljeni novac, dobili smo dobre vesti da njegovo lečenje ide u dobrom smeru.

U ime Kulturnog centra Bačka Palanka želimo da se zahvalimo svima koji su na bilo koji način učestvovali u organizaciji i realizaciji ovog koncerta i svim našim sugrađanima koji su još jednom potvrdili svoju humanost.

Kada su nekom potrebni novci za lečenje, krov nad glavom proradi ljudska dobrota i želja da se pomogne. Organizuju se razne manifestacije samo sa jednim ciljem, prikupiti što više sredstva. Na žalost ovakve priredbe su nekad jedini način da se pomogne.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here